Panzer General 2
-
Remek részletes leírást adtál.
Első lépésként megpróbálom letölteni a 2.10-es patch-et, mert úgy látom az mindenképpen kell.
Ezután érdemes letölteni a DatUp 008-as textúra modot, bár telepítése előtt érdemes elmenteni a panzer2.dat filet ha jól értettem a válaszod, mivel a régebbi kampányok nem kompatibilisek vele.
Ezután letölteni és telepíteni a SoundUp 2005 hangmodot, amiről nem említetted, hogy okoz-e kompatibilitási problémát, így úgy veszem, hogy nincs vele gond.
Csak ezután jöhet valamelyik Equipment mod. Ezzel máris kipróbálnám valamelyik régi kampányt. Majd ezután lehet letölteni a modhoz tartozó kampányt is.
Ez a magyar kampány nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Ha tudsz hozzá adni linket, az jó lenne.
Szerencsére holnap déltől egyfajta ügyeletet kell ellátnom a melóhelyemen, így lesz alkalmam kipróbálni és ha elakadok, akkor majd kérdezek.
Addig is jó lenne néhány link, meg egy kis leírás, hogyan kell kampányt és küldetést telepíteni, na meg a hozzájuk tartozó térképeket. Lehet, hogy ez egyszerű, de most nincs itt előttem a játék könyvtárszerkezete, így nem tudom megvizsgálni.