Panzer General 2
-
midnite #73 PetruZ:
A German World Campaign-ban én legalább 3X süllyesztettem el az EGÉSZ angol flottát.
Málta - Gibraltár - valami partraszállás angliában. Ez a minimum. Mindhárom alkalommal ott volt az egész flotta. (hogy építenek kb. 20 új hajót 4 hónap alatt? :D)
Egyébként ez valami perverzió a készítők részéről, hogy azt hiszik egy normális ország partraszállást tervez egy olyan helyre, ahol az egész Royal Navy, és az összes RAF ász-pilóta tartózkodik.
Komolyan! Ha ott van a Royal Navy Gibraltárnál, akkor nem oda támadok, hanem Észak-Afrikába vagy végre elfoglalom angliát, elvégre senki sem védi a csatornát...
John Miller:
Ismerős az is :D
Legutóbb akkor pislogtam NAGYON, amikor egy SS hadjáratot (LSSAH) játszottam. Ott volt két olyan pálya, hogy már nem is tudtam összeszámolni a ruszki páncélosokat. (Korsun pocket, Kursk)
Korsun pocket:
Bekerítve egy hadosztály, te indulsz a felmentésre kb. 10 gyalogos, 6 ágyú, 2 légvédelmi, 3-4 AT, 3-4 tank. Az oroszok kb. 10 gyalogossal, 8 ágyúval, meg legalább 25 T-34essel védekeznek...
Egyébként fura módon meg lehetett nyerni, csak abban a hadjáratban nem szabad abba a hibába esni, hogy le akarod gyilkolni az oroszokat. Csak a cél számít, ha az megvan, akkor már senkit sem érdekel, hogy hány T-34 kolbászol a térképen :D