Panzer General 2
-
masiktibor #622 Biztosan így lesz. Ha nincs mázlim és nem kapok az első cseh pálya után egy vadászt akkor már most öt pálya után lehúzhattam volna a rolót. Nincs BV, nincs prutotípus, nincs lóvé sem elég, minden egységem gyenge és tapasztalatlan. Már most volt két gyalogság és egy légvédelem veszteségem a saját csapatomból öt pálya után, és nemegyszer kezdtem újra a pályákat hogy legalább a victory sikerüljön. Ezen a pályán tapasztaltam először hogy a gép az előrejelzéshez képest szinte mindíg (ötből négyszer) kevesebb veszteséggel harcol, az időjárás is sokszor kereszbetesz, és az ötödik pályán a célpont városok már nyolcas beásottságúak két db. erős tüzérséggel támogatva jól védhető terepen, az én egységeim meg még alig egy-két sávosak és mind alap, sturmpioneer vagy engineer még sehol sincs. Mire kifogy a lőszer az ágyúkból minden egységem legyengül, a victory utolsó napján a gyalogságom 2-3-as, a tankok és recon 4-5-ös létszámra leamortizálódtak. És a pályán nagyon sok város maradt a lengyelek kezén, és sok egységük is megmaradt a felmentő seregből. Most ha minden igaz Dánia jön, elvileg ők könnyű préda voltak anno, talán összehozok egy BV-t.