Panzer General 2
-
masiktibor #554 Köszönöm a segítséget, filecserélgetős próbálkozós délután lesz. Majd egy másolaton variálok. A helyzet az, hogy jobban érteném a helyzetet ha nem a legfrissebb AK verzióval működő komplett pg2 csomagot használnám (az exe file azt hiszem pg2uk220.exe), hanem én modoltam volna a saját pg2-met. Ez a "fullos csomag" összegyűjtve tartalmaz egy jó csomó kampányt, gondolom fel van tuningolva minden olyan patch és upgrade cuccossal ami addig készült hozzá. Ebből tudok kiindulni. Eddig azért nem cserélgettem semmilyen működéshez szükséges file-t, nehogy egy teljesebb, újabb, de a régebbi kampányokhoz igazodó anyagot egy olyan régebbi verzióval írjak át ami nem tartalmaz minden újítást. De ezekszerint nem teljesen úgy működnek még az AK e.fileok sem, hogy egymásra épülnek és az újabb több mint a régi, hanem leginkább más. Eddig csak shp. fileokat másoltam a map könyvtárba, és a kampány fileokat ömlesztve a scenario könyvtárba. Ebben lehettek többféle kiterjesztésű fileok, nem figyeltem csak mindent bemásoltam, így kerülhetett be olyan file is amit cserélni kellett volna nem bemásolni. Ezzel tehát még talán nem tettem rosszat, az equip fileok (csak a dat meg a txt kiterjesztésű vagy más is lehet?) cseréjénél kell akkor jól odafigyelnem.
Mégegyszer köszönöm a segítséget, a 13-14-15 hozzászólásból meg majd puskázok egy kicsit.