Panzer General 2
  • masiktibor
    Sziasztok!
    Bosco1 köszönöm a választ, ha nem lehet feltölteni a játékszabályok szerint akkor elfogadom a pályakészítők akaratát. Az zavart meg, hogy vannak olyan pályák ahol kezdésnek ad 10-nél kisebb létszámú egységeket sokszor benzin és lőszer nélkül, viszont ezeket fel lehetett tölteni utánpótlással. Utána néztem hogy ezeknek a létszámjelzője pl. 7/10 volt, és amit meg nem tudok az pl. 7/7. Így világos már hogy ez a max.
    Találkoztam néhány pályánál olyan nehéz lovasszekérrel, amihez nem kapcsolódott katonai egység, tehát nem transportként hanem önálló egységként működött. Ezekkel mit lehet kezdeni? Lehet hogy az adott pálya feladata ezeknek a megvédése és eljuttatása valahová? Vagy használható valamire? Lehet hogy más equipment file kell az adott pályához azért jelez szekeret más egység helyett.
    No akkor eqipment file: mit javasoltok, hogyan érdemes az equip. fileok cseréjével foglalkozni? Mire kell figyelni? Jó lenne a játékot átállíthatóvá (és főként átláthatóvá) tennem. Korábbi hozzászólásokban olvastam róla hogy ezek bemásolása helyett felül kell írni az éppen működőt, akkor viszont úgy járhatok mint Bosco1. De akkor tudnom kéne hogy mit mivel kell felülírnom, hogy utána vissza tudjam variálni az eredetit. Van erre spec. program is talán. Rengeteg kampány és pálya került már fel pluszban, és mindíg az a rossz érzésem hogy az equipment file nem jó, így más egységeket mutat és más egységeket enged venni a játék, mint amit az adott kampány készítője lehetővé tett, úgy pedig nem érdemes játszani vele. Nekem az AK 4000 equip. van fent (a korábbi egybenletöltős változat amit még midnite tett közzé egy jóval korábbi hozzászólásában). Ami ha jól fordítottam az Alderkorps oldalról a leírást, akkor teljesen kompatibilis minden korábbi AK verzióval. De lehet hogy az egybenletölthető csomagban is volt olyan kampány, ami egy kicsit módosított egységcsomagot használ (pl. ez ejtőernyős kampány is szerintem benne volt, és szerintem AK-t használ, de mindenféle egységet enged venni úgy meg túl könnyű lenne ezért el sem kezdtem). Próbáltam keresni is ilyen equip. fileokat pl. Steve oldalán, de csak hármat találtam, sok kampánynál pedig együtt letölthető a hozzá szükséges equip. file is, de ha nem állítom át a játékot akkor az AK 4000-et használja.
    Legyetek szívesek segítsetek eligazodni ebben a kérdésben. Előre is megköszönök minden segítséget.