Panzer General 2
-
masiktibor #506 Igen, Málta is jó pálya nagy tengeri csatával. Én kettő kicsi kétfedeles gépet vettem hajók ellen és be is váltak. Málta után nagylelkűen prototípusként adott egy SS lovasságot, a sima lovasságnál gyengébb (HA1, SA5) értékekkel. A második orosz pályán beleszaladtam vele egy tankba ami mögött volt egy löveg is, hát nem élte túl a dolgot. Nem tudom mire lett volna jó, illetve hogy volt-e valamilyen spec. tulajdonsága, nem derült ki rövid pályafutása során.
Tehát visszatérve az egységek speciális tulajdonságaira, lehet hogy már írta valaki korábban, a Suit program nélkül is lehet valahol látni hogy egy egységnek mi a plusz képessége? Pl. entrenchment ignorálás, terepfüggetlen lépés, hordozóról fel-le szállás, ejtőernyőzés, stb. Nekem az első prototípusként kapott egységem valami jagdferbrande nevű gyalogság volt, talán már a lengyel pálya előtt megkaptam. Ezzel is simán lehet beásott várost kitakarítani, és szerintem tereptől függetlenül lép négyet, de ezen sem látok sehol jelzést vagy ikont hogy az enginerhez hasonlóan lenne beásottság független képessége. Máltán lehetett volna még ejtőernyősként is bevetni. A zöld-sárga keretes győzelmi-hex jelzésekhez hasonlóan nem vettem észre míg a fórumon nem olvastam róla.
Orosz pályák egyenlőre túl könnyűnek tűnnek, semmi tapasztalt ellenfél, semmi komolyabb beásottság, az egyik pályán talán két körrel a BV-re adott idő előtt végeztem úgy hogy minden pályán lévő egységet likvidáltam.