Panzer General 2
  • masiktibor
    Üdv mindenkinek!
    Hát, sajna a hosszú hétvégén sem sikerült sokat játszanom.
    Dunkirk pályán load nélkül néhány lépésen múlt a BV, de begyűjtöttem 3 vezért. Újrajátszottam, akkor meg az utolsó két körben esett az eső, ezért szintén nem jött össze a BV, utolsó kört visszatöltve ködös időben (az összehasonlíthatóság kedvéért repülők nélkül) simán ment az utolsó város (jobb felső) elfoglalása és így a BV. Korábban azt hiszem Paul írta hogy egy beásott gyalogság szétlőve is kétszer foggal-körömmel védekezett, most én is így jártam. Ha jól sejtem a rossz idő nem csak a légierőt bénítja meg hanem a védekezőt is nagyban segíti, talán még a beásottságát is megnöveli.
    Mivel a BV a második próbánál is csak visszatöltve sikerült, így az első - sima győzelmes - mentett állást folytattam. Na a következő pálya igazán érdekesnek tűnik, néhán kör után is alig haladtam néhány hex-et lefelé a beásott ellen és a szűk nehéz terep miatt, a hajók tizedelik a lövegeimet, és már látom hogy jön az utánpótlás (vagy invázós egység) balról erős kísérettel, lehet hogy kell hajó elleni repülőt vennem. Na itt félbehagytam, majd ma délután meglátom hogyan sikerül a folytatás.