Panzer General 2
  • masiktibor
    Üdv. mindenki!
    Én is milleren a Dunkirk pálya elején (4-5 turn azt hiszem) vagyok, öt BV-val, 50-es módosítóval, csak néha loaddal, nincs is ennyi egységem mint Paulnak. Viszont némileg más az összetételem, pl. gyalogságom az alap három mellett van egy prototípusként kapott nagyon hatékony négyet terepfüggetlenül lépő szállítójárműves erős gyalogos, egy lovasság és még két sima gyalogos. Ágyú öt van de inkább kisebbek, a 10feles mellett egy ötös hatótávú, két kicsi 7feles és egy aknavetős. Tankom csak két PIID és egy PIIA, egy légvédelem de ezt földi egységek ellen használom, egy önjáró legkisebb rohamlöveg, három vadász egy stuka, és ami egyezik hogy nekem is négy reconom van. Tapasztalati pontok terén sem vagyok annyira eleresztve szerintem mint Paul egységei kivéve a tankokat, ott két tapasztalt 4keresztes és egy újonc van. Két prototípust kaptam, az előbb írt gyalogost és az ötös hatótávú ágyút, ami ha jól látom Paulnál is ott van. Kíváncsi vagyok a két eltérő összetétel további teljesítésére és alakulására, úgyhogy néhány pálya után újra egyeztethetnénk. Mit kaptál prototípusként?