Panzer General 2
  • PetruZ
    Én már nem töltögetek, nincs időm naphosszat p*csölni a játékkal, csak élvezni akarom, nem kínlódni: az elején beállítok magamnak egy szép összeget és annak a hadjárat végéig ki kell tartania. :]
    A nagyon messze lévő célpontokra én mindig FJ strum-okat dobok és harcoljanak, míg felszabadítom őket. :) Drágák és sajnos hullanak, kell nekik erős vadászfedezet, de többnyire teljesítik a feladatukat és lekötik az ellenség supply erőit. Majd a szovjeteknél lesznek még ilyen pályák (meg a portugál). Volt már három erős, tapasztalt egységem, egyiknek már parancsnoka is volt, de Giblaltárnál elbuktam kettőt is (a parancsnokost is), de már nem töltöttem vissza, majd lesznek még újak. :)

#434:
    Valószínűleg tenacious defense-ük, vagy resilience-ük van, ilyenkor alig lehet leverni őket (és a suppress sem számít). A "rugged defense" az egyik legnagyobb szemétség a játékban, én saját egységnél egyszer láttam (pedig jó pár éve játszom PG2-t), ellenfélnél sokkal többször.
    Eleve városban van, az azt jelenti, hogy 3-masnál nem lehet kisebb az entrenchment-je, a rugged-ek meg úgy 5-6-tól kezdve már elég gyakoriak. :)