Panzer General 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hááát, ha a Millerblitz-et 75-ön vagy egyáltalán csalás nélkül végigtolod, a vendégem vagy egy sörre, najó 75-nél kettõre! 😊
Viszont a Wermachts G. war kampányra tényleg mondjon vki vmi okosat, mert tanácstalan vagyok. Megcsináltam a Finn kampányt nagynehezen, de vesztesnek vett, hiába védekezés volt a feladat, én visszavertem a ruszkikat, de mégis vereség.. ráadásul - gyanakszom, hogy ez vmi bug lesz - mindezt 12 egységgel plussz a kevéske légierõmmel, mert többet nem engedett lerakni. A következõ, Dán pályán pedig csak 5 egységet enged lerakni...nagyon nem stimmel ez így...
Senkinek nincs tapasztalata ezzel a kampánnyal?
Viszont a Wermachts G. war kampányra tényleg mondjon vki vmi okosat, mert tanácstalan vagyok. Megcsináltam a Finn kampányt nagynehezen, de vesztesnek vett, hiába védekezés volt a feladat, én visszavertem a ruszkikat, de mégis vereség.. ráadásul - gyanakszom, hogy ez vmi bug lesz - mindezt 12 egységgel plussz a kevéske légierõmmel, mert többet nem engedett lerakni. A következõ, Dán pályán pedig csak 5 egységet enged lerakni...nagyon nem stimmel ez így...
Senkinek nincs tapasztalata ezzel a kampánnyal?
Bakker épp a Millermódot nyomom.. 75-ön.. akkor azt mondod spóroljak? :p
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Hello!
Hu, én a Millerblitzel kezdtem még tavaly ilyentájt, de úgy a 20. pálya (Afrika) környéken teljesen becsõdöltem, pedig régóta tolom a játékot és értek hozzá, de az sok volt nekem is.. Teljesen a valósághoz hasonlóan szétnyírták a seregem, csakugye úgy meg hiába nyerek, 1-2 pálya, annyi és game over...
Ezért kezdtem félve a W.G.War kampányt, de itt is kezdem hasonlóan érezni magam, bár pénzem ippeg van kevés fejlesztésre (mondjuk tõlem szokatlan módon 200-as szinten kezdtem, de még így is gáz), annyi az ellen, hogy mindig vesztek egységet, pedig sûrûn használom már sajnos a LOAD opciót.. 😊
Per pillanat a Suomi pályán szívok, de ez kegyetlen, nem is nagyon vágom mit kellene tennem...
Hu, én a Millerblitzel kezdtem még tavaly ilyentájt, de úgy a 20. pálya (Afrika) környéken teljesen becsõdöltem, pedig régóta tolom a játékot és értek hozzá, de az sok volt nekem is.. Teljesen a valósághoz hasonlóan szétnyírták a seregem, csakugye úgy meg hiába nyerek, 1-2 pálya, annyi és game over...
Ezért kezdtem félve a W.G.War kampányt, de itt is kezdem hasonlóan érezni magam, bár pénzem ippeg van kevés fejlesztésre (mondjuk tõlem szokatlan módon 200-as szinten kezdtem, de még így is gáz), annyi az ellen, hogy mindig vesztek egységet, pedig sûrûn használom már sajnos a LOAD opciót.. 😊
Per pillanat a Suomi pályán szívok, de ez kegyetlen, nem is nagyon vágom mit kellene tennem...
Ráadásul alig van pénze az embernek. eddig nem sikerült vennem illetve újítanom semmit.
Szia Kerla!
Köszi, azzal játszom én is, az elsõvel kezdtem a sorban. Belgium. nem könnyû...😊
Köszi, azzal játszom én is, az elsõvel kezdtem a sorban. Belgium. nem könnyû...😊
Spanish: a korábbi HSZ-ben hivatkozott komplett pakott próbáltad? gyakorlatilag +50 küldetéssel összerakott telepítés nélküli csomagot találsz, én azzal tolom egy ideje! és errõl jut eszembe:
Senki nem tolta a Wermacht genereals war-t??? Érdkeelne 1-2 fogás, ez a Suomi pálya, több mint stresszes!! Annyian jönnek a ruszkik, mint az oroszok! 😊
Senki nem tolta a Wermacht genereals war-t??? Érdkeelne 1-2 fogás, ez a Suomi pálya, több mint stresszes!! Annyian jönnek a ruszkik, mint az oroszok! 😊
Köszi szépen!
Kipróbálom, de csak jövõ héten tudom, most költözök hétvégén! nagy vagy!
Majd jelzek, hogy mit sikerült alkotnom...😊
Kipróbálom, de csak jövõ héten tudom, most költözök hétvégén! nagy vagy!
Majd jelzek, hogy mit sikerült alkotnom...😊
Pár észrevétel még:
- A suite progi nem különbözteti meg a kis és nagybetüt szal valójában megvan a pálya :p csak nem látja, illetve a campány tesztél nem tölti le a pályákat csak a scenario tesztnél.. de legalább ad linket hogy miket töltsél le :p
- Javasoltam hogy töröld ki a scenario mappa tartalmát, hát inkább ne! Vagy legalább is mentsd el a benne lévõ fileokat pl egy origi mappába.
- A suite progi nem különbözteti meg a kis és nagybetüt szal valójában megvan a pálya :p csak nem látja, illetve a campány tesztél nem tölti le a pályákat csak a scenario tesztnél.. de legalább ad linket hogy miket töltsél le :p
- Javasoltam hogy töröld ki a scenario mappa tartalmát, hát inkább ne! Vagy legalább is mentsd el a benne lévõ fileokat pl egy origi mappába.
Na utána néztem a dolgoknak 😊 feltettem a gamét.. hát szinte mindent updatolni kell. Szal mielõtt bárminek is nekikezdel telepítsd ezeket:
legújabb panzer2.dat - a panzer2\könyvtárba másold és inditsd
legújabb hang fileok - futtatod majd megadod a panzer2\SFX\ könyvtáradat
UK220 nem hivatalos peccs - csak az exe filet másold a Panzer2\ mappába
--------------
És most kinézhetsz egy kampányt, van pár választék :
adlerkorps
Builder Paradise
Rayder
Steve
Ha kiválasztottad a kampányt, nézd meg hogy mik kellenek neki ( rsf vagy uk210 vagy uk220, equipment adler vagy más? )
Másold be a kampány fileokat oda ahova mondja 😊 asszem \scenario
Utána inditsd el a suite progit és töltsd be neki a kampányt.
Engedd hogy letöltse azokat a pályákat amiket nem talál, ( tûzfal pofázni fog ). Ha lesz olyan pálya még mindig amit nem talál akkor azt manuálisan töltsd le. Linkek - ha kérdésed van 😄
legújabb panzer2.dat - a panzer2\könyvtárba másold és inditsd
legújabb hang fileok - futtatod majd megadod a panzer2\SFX\ könyvtáradat
UK220 nem hivatalos peccs - csak az exe filet másold a Panzer2\ mappába
--------------
És most kinézhetsz egy kampányt, van pár választék :
adlerkorps
Builder Paradise
Rayder
Steve
Ha kiválasztottad a kampányt, nézd meg hogy mik kellenek neki ( rsf vagy uk210 vagy uk220, equipment adler vagy más? )
Másold be a kampány fileokat oda ahova mondja 😊 asszem \scenario
Utána inditsd el a suite progit és töltsd be neki a kampányt.
Engedd hogy letöltse azokat a pályákat amiket nem talál, ( tûzfal pofázni fog ). Ha lesz olyan pálya még mindig amit nem talál akkor azt manuálisan töltsd le. Linkek - ha kérdésed van 😄
Hadjáratok nincsenek benne. A régebbi verzióban még volt,de kiszedték.
Azt utáltam a pg2 kampányokban hogy a készítõk basztak összerakni kompletten egy zipbe az equipment fileokat, neked kell külön letölteni sõt nem árt panzer2.dat,sound fileokra is ránézni sõt még a pályákat is neked kell letölteni 😊
Van egy progi a suite amivel kilehet bogarászni hogy mi kell az adott kampányak, sõt még magától leis tölti ftp csatlakozással a pályát. A többi file-t a a kampány készítõ által mellékelt readme bõl lehet kikövetkeztetni.. pl adlerkorps 4000 eq, stb.
Javaslom hogy 1 kampányt nézzél ki, törölj ki mindent a scenario mappából és próbálgasd :p a másik nem túl jó dolog az hogy a kampány akkor is mûködni fog ha rossz felszerelés file.okat használsz.. a suite progival lehet tesztelni, és talán kiirja egy log file.ba ha valami kínja van.
gl!
Azt utáltam a pg2 kampányokban hogy a készítõk basztak összerakni kompletten egy zipbe az equipment fileokat, neked kell külön letölteni sõt nem árt panzer2.dat,sound fileokra is ránézni sõt még a pályákat is neked kell letölteni 😊
Van egy progi a suite amivel kilehet bogarászni hogy mi kell az adott kampányak, sõt még magától leis tölti ftp csatlakozással a pályát. A többi file-t a a kampány készítõ által mellékelt readme bõl lehet kikövetkeztetni.. pl adlerkorps 4000 eq, stb.
Javaslom hogy 1 kampányt nézzél ki, törölj ki mindent a scenario mappából és próbálgasd :p a másik nem túl jó dolog az hogy a kampány akkor is mûködni fog ha rossz felszerelés file.okat használsz.. a suite progival lehet tesztelni, és talán kiirja egy log file.ba ha valami kínja van.
gl!
Sajnos kb 1 éve nincs fennt, nem emléxem a részletekre.. de sikerült a modolás. A PBEM az emailes multiplayer röviditése, az rsf pedig egy népszerû jármû-felszerelés készlet- ezt nagyons sok kampány használja..
Köszi!😊
Nehezebb lesz így modolni? Neked sikerült?
Hadjáratok is találhatóak benne? Újak is?
A PBEM és az RSF minek a rövidítése?
Bocs a sok kérdésért, csak biztosra akarok menni.😊) Érdemes feltelepíteni ezt? Bevált neked? Ha igen, mire kell még figyelni?
KÖSZI!!!!
Nehezebb lesz így modolni? Neked sikerült?
Hadjáratok is találhatóak benne? Újak is?
A PBEM és az RSF minek a rövidítése?
Bocs a sok kérdésért, csak biztosra akarok menni.😊) Érdemes feltelepíteni ezt? Bevált neked? Ha igen, mire kell még figyelni?
KÖSZI!!!!
Szerintem amit találtál az olyasmi mint amivel én szoktam tolni..:
Panzer_General_2_rsf260_ssi_warzone_v1.4RIP
Szal ehez nem kell peccs. Viszont nagyon kell vigyázni a mod-feltevésekkel!! Mert : 3 különbözõ pg2 van benne.. asszem külön exékkel indithatóak de a könyvtárak össze vissza vannak, legalábbis elsõ ránézésre.
Description: Version of league game with 3 gamesets (e-file SSI, RSF & on-line) and completely compatible in ladder games. In league version you will find:
All original scenarios assigned on e-file SSI,
Almost 80 new scenarios assigned on specially prepared for PBEM games e-file RSF,
Option multiplayer (on-line) game in special WARZONE Client program,
Many tutorials & manuals,
Smacks, new files of music & sounds
...and many more. League version is one, compact compilation all additions - only one installation enough !
Date of update: 2007-06-20
Természetesen ha modolod akkor az SSI-it módosítsd ( szép feladat lesz 😊 )
Panzer_General_2_rsf260_ssi_warzone_v1.4RIP
Szal ehez nem kell peccs. Viszont nagyon kell vigyázni a mod-feltevésekkel!! Mert : 3 különbözõ pg2 van benne.. asszem külön exékkel indithatóak de a könyvtárak össze vissza vannak, legalábbis elsõ ránézésre.
Description: Version of league game with 3 gamesets (e-file SSI, RSF & on-line) and completely compatible in ladder games. In league version you will find:
All original scenarios assigned on e-file SSI,
Almost 80 new scenarios assigned on specially prepared for PBEM games e-file RSF,
Option multiplayer (on-line) game in special WARZONE Client program,
Many tutorials & manuals,
Smacks, new files of music & sounds
...and many more. League version is one, compact compilation all additions - only one installation enough !
Date of update: 2007-06-20
Természetesen ha modolod akkor az SSI-it módosítsd ( szép feladat lesz 😊 )
Pontosabban: Panzer_General_2_rsf260_ssi_warzone_v14FULL.exe
Ez ugye nem csak az online verzió?
Ez ugye nem csak az online verzió?
Köszi szépen! Az exe.t elindítom és kitömöríti a játékot? Este megpróbálom!😊
Találtam egy panzer2 fájlt, aminek a neve: panzer2_warzone_full_1.4.exe
vagy valami ilyesmi. ismered? Ezt lehet modolni? Kell hozzá patch?
Találtam egy panzer2 fájlt, aminek a neve: panzer2_warzone_full_1.4.exe
vagy valami ilyesmi. ismered? Ezt lehet modolni? Kell hozzá patch?
Sziasztok! Nagy kedvencem a PG2 és ráleltem a fórumra, valamint hogy akár új pályákon játszhassak. A PG2 játékom egy fájlból áll, egy exe kiterjesztésu. Fut az XP alatt, de kidob idonként, vagyis használhatatlan.
Az elso kérdésem az lenne, honnan szerezhetek egy normális verziót, amit a késobbiekben modolhatok. Eredeti példányt is megvennék, de nem tudom hol lehet venni. Ha valakinek van, ellenérték fejében is átveszek másolatot!
Köszönöm a segítséget elõre is!
Spa
Az elso kérdésem az lenne, honnan szerezhetek egy normális verziót, amit a késobbiekben modolhatok. Eredeti példányt is megvennék, de nem tudom hol lehet venni. Ha valakinek van, ellenérték fejében is átveszek másolatot!
Köszönöm a segítséget elõre is!
Spa
Sziasztok!
Ismeri vki a Wehrmacht Generals war kampányt? Ebbe kezdtem bele, de bevallom töredelmesen, már az elsõ pálya megizzaszt rendesen. Mi várható itt a késõbbiekben? Mert a millers kampányban is a 20. küldetés körül akadtam meg végleg és sajnáltam eltolni az idõt olyan pályákra, ahol esélyem sincsen. Vagy érdemes a prestige-t feljebb venni? Mert alapban 100-125-on tolom, csak ha meg felteszem 300-ra, hátha túl könnyû lesz.
Szóval esetleg vki vmit a Werhmacht Genereals war kampányról? Vagy esetleg ajánlat vmi kiegyensúlyozott kampányra?
köszöntem!
Ismeri vki a Wehrmacht Generals war kampányt? Ebbe kezdtem bele, de bevallom töredelmesen, már az elsõ pálya megizzaszt rendesen. Mi várható itt a késõbbiekben? Mert a millers kampányban is a 20. küldetés körül akadtam meg végleg és sajnáltam eltolni az idõt olyan pályákra, ahol esélyem sincsen. Vagy érdemes a prestige-t feljebb venni? Mert alapban 100-125-on tolom, csak ha meg felteszem 300-ra, hátha túl könnyû lesz.
Szóval esetleg vki vmit a Werhmacht Genereals war kampányról? Vagy esetleg ajánlat vmi kiegyensúlyozott kampányra?
köszöntem!
Én is leszedtem a #304-es beírásban szereplõ fileokat. Remek, csak a magyar kampányt hiányoltam belõle.
Letöltöttem a magyar kampányt ami elvileg a Latin General EQUIP97 állományt igényli, de szerencsére ennek a feltuningolt verziónak az EQUIP97-es állományával is tökéletesen mûködik (mindkettõvel kipróbáltam).
Annyi a gond, hogy hiányzik egy térkép állomány a hana nevû (száma 252).
Ezt kell letölteni errõl az oldalról. és már mûködik is a magyar kampányt, ahol a szõröstalpú oláhjokat kell visszazavarnunk a kárpátokon túlra.
Letöltöttem a magyar kampányt ami elvileg a Latin General EQUIP97 állományt igényli, de szerencsére ennek a feltuningolt verziónak az EQUIP97-es állományával is tökéletesen mûködik (mindkettõvel kipróbáltam).
Annyi a gond, hogy hiányzik egy térkép állomány a hana nevû (száma 252).
Ezt kell letölteni errõl az oldalról. és már mûködik is a magyar kampányt, ahol a szõröstalpú oláhjokat kell visszazavarnunk a kárpátokon túlra.
Üdv mindenkinek!
Én is eme játékot és a mûfajt kedvelõk közé tartozom köszönhetõen az elsõ résznek, ezért is jelentkeztem be a fórumra teljesen zöldfülû fórumozóként. Letöltöttem midnite által közkinccsé tett helyekrõl az egybenletöltõs változatot, etióp hadjárattal próbálkozom 50-es fokozaton, örömködöm az újdonságokon és a klasszul kiegyensúlyozott meglehetõsen nehéz pályákon, köszönet érte.
Egy furcsaságot tapasztaltam a játékban, a recon lépéstulajdonságot kapott -szállítójármûvel ellátott- gyalogságom nem tudja használni a szállítójármûvét egyetlen lépésre sem, így mindíg lemarad a többiektõl. Ezzel már az alapjátékban is találkoztam, így talán nem hibáról van szó. Tudja valaki az okát?
Én is eme játékot és a mûfajt kedvelõk közé tartozom köszönhetõen az elsõ résznek, ezért is jelentkeztem be a fórumra teljesen zöldfülû fórumozóként. Letöltöttem midnite által közkinccsé tett helyekrõl az egybenletöltõs változatot, etióp hadjárattal próbálkozom 50-es fokozaton, örömködöm az újdonságokon és a klasszul kiegyensúlyozott meglehetõsen nehéz pályákon, köszönet érte.
Egy furcsaságot tapasztaltam a játékban, a recon lépéstulajdonságot kapott -szállítójármûvel ellátott- gyalogságom nem tudja használni a szállítójármûvét egyetlen lépésre sem, így mindíg lemarad a többiektõl. Ezzel már az alapjátékban is találkoztam, így talán nem hibáról van szó. Tudja valaki az okát?
annak örülök. mostanában én is abbahagytam. valahogy nem siekrült megtalálni a normál fokozaton (100-as) végigvihetõ pályát. ha meg könynebb fokozatra vettem, dedó-egyszerû lett. csalással nem élvezet, úgyhogy pihi van... 😞
Egy ideje nem írtam, de megoldódott a probléma magától. Nem tudom, hogy hogyan.
Nem tudom, hogyan lehetne megoldani, már az nvidia-nak is írtam, remélem mondanak valamit.
Using AK 4000 Beta 0.62 pontosan ez a verzió száma a bal felsõ sarokban. Nem tudom, hogy ez e az, de ebben is van vagy 50 küldetés.
Hali!
Melyik verzióval próbálkozol? Visszáb május körüli HSZ-ben linnkelt egy kibõvített, rip verziót vki, nálam az szépen fut, azt próbáltad? van benne kb 50 küldetés.
Melyik verzióval próbálkozol? Visszáb május körüli HSZ-ben linnkelt egy kibõvített, rip verziót vki, nálam az szépen fut, azt próbáltad? van benne kb 50 küldetés.
Sziasztok! Ha valaki tudna segíteni...
Bocsi! Most olvastam a régebbi hozzászólásokat és már elkezdtem foglalkozni vele. Viszont a saját gépemen továbbra sem tudok játszani vele. Ugyanaz... belépek, ikon, kilép! Kezdem a saját gépemmel feladni. Végigfutottam a fórumot, de erre a problémára nem találtam semmi megoldást. Ha valaki segíteni tudna, azt elõre is köszönöm!
Sziasztok! Nagyon jó kis játék ez, és az is marad! Nem tudjátok, hogy az eredeti kampányokon kívül készült késõbb valamilyen kiegészítés?
Köszönöm! Mûködik, csak nem a saját gépemen. Sajnos az enyimen mindig bezárja, amikor rá akarok klikkelni a kámpány gombra. Valami hibát jelez és bezár. Ha valakinek volt hasonló problémája, legyen szíves válaszolni. Elõre is köszönöm!
Próbáld meg itt:thor
\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"
Tegnap ott már megnézettem, de sajnos semmi.
Talán "Ezt vedd meg" akció 576 boltokban,de nem biztos.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy honnan tudnám beszerezni ezt a játékot? Régen meg volt, aztán kölcsönadtam és...Csak azért kérdezem, hogy meg lehet-e még venni valahol, mert én nem akarom leszedni sehonnan. Válaszotokat elõre is köszönöm!
Már nincs fent nekem a game így nem akarok hülyeséget mondani, viszont én külföldi pg2 site-okon lépten nyomon belebukkantam mindenféle leírásba hogy mit hova miért kell másolni.. szal google és kitartás.
Segítsetek lécci! Hogyan és hova kell kicsomagolni ajátékban a letöltött küldetéseket? Csak az eredeti 5 küldetés megy csak! Teljesen meg vagxok õrölve!
Ezt biztos nem én említettem. A legritkább esetekben használtam életem folyamán csalásokat játékokban. Többnyire akkor is egyszerûbb csalást, pl. fog of war kikapcsolása egy rts-ben, hogy ne keljen órákig keresgetnem valamit a térképen.
Köszi szépen! Hogy mik vannak, behalok! Na, majd jól kitanulmányozom, hogy hogyan tudom felupgradálni az unit-jaimat okosan! 😊
Szedd le a PG2 Suite nevû cuccot innen, az egész játékot szétszadizhatod vele. 😊
Valaki plíz mondja meg hogyan tudok pár ezer prestige pontot adni magamnak??? Nincs kedvem új kampányt kezdeni, ezért elsõ alkalommal ehhez az eszközhö nyúlnék, hogy bár elavult PIII és PIV-est Tigrissé változtassak, mielõtt az amcsik bedarálnak a Millerblitz Tunis pályán..
kösz elõre is!
kösz elõre is!
H ajól emlékszem korábbi HSZ-ekben Te említetted, hogy 1-2 nehét kampányban megajándékozatd magad plussz prestige-el. Még nem tetem ilyet, de egy igen nehézre sikerült kampányt szeretnék végignézni, ehhez pedig én is igénybe venném a prestige plussz szolgáltatást 😊 Hogyan tudom ezt megtenni? köszi!
Illetve ha bárki ismeri a cheat-ek, köszönettel fogadom!
Illetve ha bárki ismeri a cheat-ek, köszönettel fogadom!
Kipróbáltad? Hogy tetszik? Én a Millerblitz kampányba kezdtem bele, hát nem könnyû, nagyon drágák az egységek, ráadásul az overstrenght-re midnig elmegy a prestige-em... Azért így is csak 2 normál victory csúszott be az eddig lenyomott 17 pályából, a többit sikerült Brilliant-ra megnyernem.
Persze sokkal reálisabb így az alaphoz képest.
Persze sokkal reálisabb így az alaphoz képest.
a massive assaultot en is probaltam. nekem tetszett, csak unalmas volt...
a korokre osztott strategia a kedvencem.
a PG2 meg a PG3, azert elegge mas. ezt a kuldetes csomagot kiprobalom majd. koszonom megegyszer a segitseget!
a korokre osztott strategia a kedvencem.
a PG2 meg a PG3, azert elegge mas. ezt a kuldetes csomagot kiprobalom majd. koszonom megegyszer a segitseget!
koszonom!
Nincs jobb játék a pg1,2,3 nál. Próbáltam a Massive Assaultot de röhely.. mint ahogy a többi utánzat is.
Pedig azért a pg2 nagyon kula 😄 és nem bírnak ilyen progit csinálni.. az idióta SSI zsebelhetne egy raklap pénzt ha csinálna egy 4. részt
Pedig azért a pg2 nagyon kula 😄 és nem bírnak ilyen progit csinálni.. az idióta SSI zsebelhetne egy raklap pénzt ha csinálna egy 4. részt
Ajánlom figyelmedbe a Strategic Command 2: Blitzkrieg és a kiegészítõjét a Strategic Command 2: Weapons and Warfare nevû játékokat. Hasonlítanak a Panzer General sorozat részeihez.

Hali!
Újat nem tudok, még a People's General ugyanolyan mitn a panzer 2, szintén SSI játék, csak a 2. vh után jáétszódik. Még nem játszottam vele, csak kipróbáltam, de egy az egyben PG 2, kis grafikai újítással. egyébként még a panzer 1-hez van Alied Assult, Pacific General. Továbbá a Fantasy General, ami PG1 alapon, de fantasy környezetben.
Másrészt ha visszáb olvasol és letöltöd "midnite" kis csomagját, a PG 2-hüz kb 50 új küldetést találsz benne!!! Én most kezdtem bele 10 év után, de jópár évre el vagyok látva kampányokkal!!
Újat nem tudok, még a People's General ugyanolyan mitn a panzer 2, szintén SSI játék, csak a 2. vh után jáétszódik. Még nem játszottam vele, csak kipróbáltam, de egy az egyben PG 2, kis grafikai újítással. egyébként még a panzer 1-hez van Alied Assult, Pacific General. Továbbá a Fantasy General, ami PG1 alapon, de fantasy környezetben.
Másrészt ha visszáb olvasol és letöltöd "midnite" kis csomagját, a PG 2-hüz kb 50 új küldetést találsz benne!!! Én most kezdtem bele 10 év után, de jópár évre el vagyok látva kampányokkal!!
haliho!
tudnatok esetleg ajanlani egy panzer generalhoz hasonlo jatekot?
nem talalok semmi ehhez hasonlot, ami korokre osztott strategia lenne...valami mostani jatek, mivel a regieket mar vegig nyomtam...
koszonom!
tudnatok esetleg ajanlani egy panzer generalhoz hasonlo jatekot?
nem talalok semmi ehhez hasonlot, ami korokre osztott strategia lenne...valami mostani jatek, mivel a regieket mar vegig nyomtam...
koszonom!
Hatalmas köszönet Midnite-nak a csomagért!!!!
Napokat toltam el, hogy vmi új kampányt illesszek be a 7-8 éve nem játszott panzerembe, mert anno az alap küldetéseket "rongyosra" játszottam...
Durva, hogy a mai grafikai gyönyör és hatalmas választék mellett még mindig megállja játszhatóságban a helyét a PG sorozat. Nem bánnám ha a játékmenet változatlanul hagyása mellett, grafikai felturbózással és új küldetésekkel kihoznának egy új részt.
Napokat toltam el, hogy vmi új kampányt illesszek be a 7-8 éve nem játszott panzerembe, mert anno az alap küldetéseket "rongyosra" játszottam...
Durva, hogy a mai grafikai gyönyör és hatalmas választék mellett még mindig megállja játszhatóságban a helyét a PG sorozat. Nem bánnám ha a játékmenet változatlanul hagyása mellett, grafikai felturbózással és új küldetésekkel kihoznának egy új részt.