Panzer General 2
  • kerla
    Annyit számít harcértékben a parancsnok léte? Majd megnézem a Thermos mentésemet, hogy nekem hány volt addigra. Egyébként vegyél minél több vadászgépet, mert az afrikás hadszíntérre már többszörös légierővel fogod magad szemben találni, sőt érdemes légelhárító ütegeket is venni és vigyázni rájuk, nem elveszteni csalinak, mert kell majd a tüzérség védelmére, mert amíg harcolsz az ellen vadászaival, ő a bombázókkal majd ripityre szed...ez volt az első kampány ahol én is tudatosan vásároltam légelhárító üegeket, addig csak töltelék-csaliként használtam én is őket, de itt jól jöttek.
    Másik taktikám, hogy a háború elején elérhetó mozgó, de olcsó páncélvadászokból - amik elég gyengék - veszek párat (Panzerjäger I-et általában) és óvatosan gyűjtögetem nekik a tapasztalatot, csillagokat, mert majd a háború közepén upgradolom őket komolyabb páncélvadászra, alig drágábbért, mintha újat vennék, de így rögötn tapasztalt páncélvadászaim lesznek.
    Szóval a légierőre figyelj, Millernél elég reálisan van az arány, azaz Affrikára ténylegesen erősebb lesz a szövetséges légierő.