Panzer General 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oké, látam lenetebb a linket, le is töltöttem, de a menü mindíg kifagy. Ez miért van?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Nem tudna valaki segíteni hogyb honnan tudnám beszerezni a játékot? Nagyon megköszönném.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

exTrem

exTrem

Hi
Nekem is lefagy minden verzió, miután bejön a fõképernyõ és rámegyek az egyik ikon fõlé még kattintani se kell.

Jeffjohnson
ha látlak fent majd msn-en rádírok mert 1942m nincs unokatesómnak adtam még annó

Jeffjohnson
ha visszamennék akkor csakis hozzátok mennék<#worship><#vigyor3>én meg a Fow második részét várom ill annak a bétatesztjét meg kostolgatom a world in conflictet de az nagyon nem nekemvaló szal nem lehetetlen ,hogy beugrom hozzátok még gondolkodom rajta

LSSAHPAUL
Dehogynem! 2 alternativát is kínálok :) Van még egy magyar klán a Warhog. Ott százados vagyok, ez sokkal gyengébb klán, de ha jönnél te lennél az egyik legjobb játékos.. illetve a lasának meg létszám gondjai vannak ráadásul itt vannak a régi haverjaid..
Én a civ4 colonizationt várom, bf-et csak klánszinten játszom, publikon 2 hónapja nem voltam :p

Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.

Jeffjohnson
nem biztos ,hogy sok hasznomat vennétek mostanában max csak BF:Heroes bétában fogtam fegyvert BF2-t sem tolom már több mint 1,5éve <#idiota>

LSSAHPAUL
Azta betyár hétszentségit észre se vettem hogy te vagy az Jeff!!!
Gyere vissza bf1942-ni!!!! Új pályák vannak, sok új liga,kupa.. Nemsokára sajnos selejtezõt kell játszunk a ligában.. 4 éve hogy 1. osztályban vagyunk és most csak hátulról a 3. lettünk így szégyen szemre selejtezõt kell játszunk :)
Én mostanában elõvettem az 1848 játékot.. egész jó! Pláne max fokozaton amikor bejönnek a ruszkik..

Jeffjohnson
Köszi Paul!
Mostanában sajnos semmi jó stratégia nincs ezért keresgéltem a polcon és a pg3-at találtam :D

LSSAHPAUL
Én anno kerestem, de csak ezt vettem fel a kedvencekbe:
http://www.peachmountain.com/5star/PG3_Index.asp
Mintha az SSI nem támogatta volna eléggé a játékot.. ugye õk nem csináltak semmit új pályát vagy kampányt, a fun embereknek meg valamiért nehezükre esik! Mert pg2-re megállás nélkül még most is készülnek a pályák,hadjáratok..

Jeffjohnson
nem tudtok valami jó PG3 portált?

PetruZ
PG3-mal csak egyszer és utoljára játszottam, nem tudok választ. :)
Jeffjohnson
PG3 Scorched Earth-t akartam írni és az a gondom vele ,hogy kampányban az egyes pályákon több lépés jól jönne mert mindíg nagy csak rohanás az egész
kár ,hogy e miatt nehéz a játék

PetruZ
Most látom csak, midnite rosszul írta: a térképek közül a *.shp kiterjesztésû fájlok mennek a "map" könyvtárba (ez lesz a jó nagy), viszont a *.map fájlokat a "scenario" könyvtárba kell tenni.
Ha valami még mindig elmászik, akkor a PG2Suite-tal meg kell nyitni a campaign fájlt, az majd kiírja, mely map-ok hiányoznak még.
Jeffjohnson
más kérdés p3 scirched earthben ,hogyan tudnám megváltoztatni a körök max számát mert nekem az a bajom vele ,hogy az egész egy nagy rohanás

Jeffjohnson
304 es hszben linkelt mapokat bemásoltam és az eredmény ugyanaz

PetruZ
Hiányoznak a megfelelõ map és shp fájlok -> irány a topik elsõ oldala.
Jeffjohnson
nálam is lefagy ill. nem látszik a térkép

PetruZ
Olvasd át a topik elsõ oldalát, sok hasznos infót leírtunk.
Molnibalage
Skacok segítség kéne. Régi nagy PG motoros vagyok. Kedvet kaptam újra elõvenni, azt látom hogy kismilló MOD van hozzá. Ti melyiket ajánlanátok? Hogyan kell felrakni. Találtam pát oldalt, de hirtelen nincs kedvem 20 oldalnyi angol szöveget olvasi és kihámozni a lényeget. Milyen új jó hadjáratok vannak? Szokott itt valaki multizni? Jó lenne végre egyszer emberi ellenfél ellen tolni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

ha rámegyek akármelyik ikonra pl scenarios a játékmenübe nekem lefagy a cuccos

Régen tévedtem erre.
Van egyébként 'egyben letöltõs' (igazából 3 rész) változat PG2höz.

A játék (27 mega):

http://www.sko.miun.se/vonadler/pg2updated/panzer2_2008-03-08_lite.exe

A térképek (248 mega! 7z csomagolóprogram kell)

http://www.sko.miun.se/vonadler/pg2updated/maps1.7z

A térképek másik fele (2 mega):

http://www.sko.miun.se/vonadler/pg2updated/maps2.7z

Hangok (61 mega):

http://www.sko.miun.se/vonadler/pg2updated/sfx1.7z

1. Letöltöd a játékot, elindítod az exe-t

2. Ha van MAP könyvtár, bemásolod a "térképek" letöltésben lévõ file-okat oda (kicsomagolva), ha nincs, csinálsz egy MAP könyvtárat és bemásolod.

3. a "térképek másik fele" letöltés tartalmát bemásolod (kicsomagolva) a MAP könyvtárba

4. a "hangok" könyvtár tartalmát bemásolod az SFX könyvtárba.

Ennyi.

Ez így 50 hadjárat, 950 valamennyi scenario, és a - szerintem - legjobb felszerelés lista (mondjuk japán nincs benne sajnos :( )

Hadjárat ajánlat:

Ostfront, British Western Desert and Italy campaign, Das Reich, For our freedom and yours (lengyel), Soviet Black Sea Campaign, 22. infanterie division campaign, Division Azul (spanyol), US North Africa and Sicily campaign, Spanish People's army (spanyol polgárháború)

(jelenleg készül két magyar hadjárat is :D, nyárra kész lesznek)

Új hír még (olyanok számára akik tudják modolni a játékot, az all-in-one csomagban ez nincs benne) hogy kijött a Cold War e-file!
latingenerals.com oldalról lehúzható, már van hozzá pár hadjárat is.

1. a Peoples General amerikai hadjárata PG2ben
2. Yom Kippur (izraellel egyiptom ellen)
3. Iraki hadjárat (irán és a koalíció ellen)

Készül egy szovjet ejtõernyõsök afganisztánban, és egy amerikai (sivatagi vihar) hadjárat.

Sziasztok!Panzer general kedvelõ gamereket keresek,fõleg a pg2 érdekel,de szinte minden rész megvan,némelyik eredetiben.Szívesen segítek,amiben tudok,pl.új kampányok telepítése,megváltoztatása meg ilyenek.Sajna sok dolog nem világos nekem sem,tehát bármilyen a játékkal kapcsolatos kérdést szívesen megbeszélnék bárkivel,remélem hasznos dolgokat oszthatunk meg egymással.E-mail címem:[email protected] vagy msn:[email protected].

LSSAHPAUL
Figyu, bárki tudna csinálni egy pg2 supet telepítõt, mint ahogy a pollákok félévente adnak ki egyet.. pl a legújjabb
Viszont annyira beleõrültek a multizásba hogy azt hiszem már nincs benne az eredeti kampány. De nekem még megvan egy régebbi verziójuk ami tökéletes! Mindenbõl 2 van! Szó szerint minden file,könyvtárból van egy origin ssiUK210 és van a saját fejlesztésü verzio.
Itt magyarországon teljesen kihalt a game, de pollák földön meg belevannak õrülve. Állandóan kapom az emailt hogy nevezzek ebbe,abba, az idén biztosan indítottak 3 különbözõ tornát :p
És beszélnek angolul, segítõkészek, szal próbáld felvenni a kapcsoltatot velük.

Üdv PetruZ !Sejtettem,hogy ez lesz a válaszod , semmi gond.Már tapasztaltam ,hogy aki jól ismeri a számitógépet azt idegesitik az amatõrök.Csak gondoltam ,hogy esetleg letöltöd egy lemezre,mondasz egy árat , azt kifizetem ,aztán elküldöd. Szerintem ha igy a "vaterán" is kinálná valaki biztos lenne egypár éreklõdés.Csak egy kérdés még, ugy kell elindulni,hogy fenn van már a gépen a játék, és utána kell az általad leirtakat megtenni ?Valaki egyszer már kiegészitette az enyémet a 7.panzerarmee hadjárattal/ az eredeti PG2 CD-rõl felrakottat /. Ha brillant gyõzelmek vannak 21 pályát kapok, a Steve oldalon ennél a hadjáratnál mintha 33 pályát láttam volna ,nálad hány pálya volt ? Na ennyi, mégegyszer üdv !
PetruZ
Nem tudom és nem fogom elküldeni õket, egyrészt mert a térképekkel és miegyebekkel együtt több száz megát nyomnak, másrészt meg fent van minden a weben, a #13-15-ös hsz.-ekben részletesen leírtam mit kell csinálni, ennyi. Talán majd valaki más felveszi veled a kapcsolatot, akinek több ideje és türelme van erre, sorry.
Kedves Petruz !Amikor Én elkezdtem játszani a PG2-vel már akkor sem voltam tizenéves,sajnos a számitógépet csak minimumom tudom használni.
A PG2 viszont azóta is kedvencem ás számtalanszor végigjátszottam már , mindenféle saját kitalálásu megkötéseket alkalmazva.Olvasom itt,hogyan kell uj hadjáratokat letölteni meg kiegésziteni, de sajnos ez nem az én müfajom.Gondolom meg lehetne oldani,hogy megfelelõ ellenszolgáltatás fejében esetleg el tudnád küldeni nekem az uj hadjáratokat. Nagyon örülnék és szivesen venném ha megkeresnél az alábbi e-mailon: [email protected]
Remélem nem okoztam felháborodást e megkereséssel látom ,hogy ki van irva "privát üzit nem olvasok ".Reménykedve és üdvözlettel !
kösz szépen
PetruZ
A topik elején a #13-#15-ös hozzászólásokban leírtam, hogyan kell új kampányokat, equipment-eket, stb. felrakni.
?
nem értem
PetruZ
#13-#15
segítsetek letöltöm http://www.adlerkorps.com/ errõl az oldalról a campaignokat bemásolom a scenario könyvtárba az összes fájlt de nem mûködik mert a kép nem jön be
http://www.pegww2.net/

Ez lemaradt. Térképeken kívül minden megtalálható itt ami Peoples Generalhoz kijött (és ingyenes ;)
Anyagi hozzájárulás ellenében le lehet szedni küldetéslemezeket minden panzer játékhoz meg a peoples generalhoz is.Nem tudtok olyan oldalt ahonnan anyagiak nélkül is le lehet szedni ezeket?

Csomó hadjárat, scenario, az Adlerkorps e-file:
www.adlerkorps.com

Az összes hadjárat, az összes térkép:
http://www.wargamer.com/pg2campaigns/steve/pg2.htm

Térképek (gyorsabb letöltés mint a másik link, ott csak egyet lehet egyszerre):
http://www.gilestiel.eu/MapFinder/index.php

Le tudtam szedni mindent!Volt ott egy modifiáció ami nagyon megtetszett.A Peoples Gen motorját használja a játék a WWII ben van nagyon király.
Viszont megakadt a szemem www.peachmountain.com on lévõ dolgokon.Anyagi hozzájárulás ellenében le lehet szedni küldetéslemezeket minden panzer játékhoz meg a peoples generalhoz is.Nem tudtok olyan oldalt ahonnan anyagiak nélkül is le lehet szedni ezeket?
Köszönöm Szépen!!!<#worship><#worship><#worship>
>>>Magyarokkal harcolgatok, csak egy dolog zavar,
>>>hogy a városok nevét nem írja térképen.
>>>Valamit nem tettsem fel, vagy ez ilyen?

Ez azért van, mert aki a hadjáratot/scenariot csinálta, nem nevezte el a hexeket a térképen. Ez hadjáratonként/hadjárat építõnként változik. Van aki szerint fontos, mások szerint meg az a lényeg hogy valósághûen mozgassa az AI a csapatait.

CANNON3ALL:

Ha a PG2rõl van szó, akkor a fórum elején nézz szét, Petrus szépen összefoglalta mit hol találsz.
Sziasztok!Elkeztem ujra tolni a gamát.legutoljára ugy 99 ben ültem elõtte hosszú idõket.Megakadt a szemem mi nap a fórumotokon pár képpen ez tényleg a Panzer 2 bõl van?Hogyan tudnám megcsinálni ilyen cool grafikára a gamát,ugy látom a felbontást is sikerült fentebb tornázni .Figyeljetek el tudnátok küldeni a E-mail cimemre a játékkal kapcsolatos oldalak cimét ahol letölthetek?Tudom ilyen kéréseket nem szerettek de nekem nincs állandó internetem igy idõm sincs végig nyálazni a fórumot.Ha esetleg segitenétek nagyon hálás lenné[email protected]
Köszi az infót! Épp most a héten vettem több év szünet után, nagyon tetszenekaz új dolgok. Magyarokkal harcolgatok, csak egy dolog zavar, hogy a városok nevét nem írja térképen. Valamit nem tettsem fel, vagy ez ilyen?

\"Egyszerû életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

Kijött az új nem hivatalos patch (PGUK220.exe).

Most már a hajók, légvédelmi géppuskák (Flak), nehézbombázók (level bomber) is kaphatnak vezéreket.

Fontosabb ennél, hogy megbuzerálták a gyõzelmi feltételeket, és így már lehetséges olyan pályát játszani, ahol nem az a cél, hogy a célokat hány kör alatt foglaljuk el, hanem hogy fix idõ alatt hány célt foglalsz el.

(ez fõleg azért fontos, mert így lehet védekezõ pályákon olyat megadni, hogy ha 5 célt tartasz meg, akkor BV, ha 3at tartasz meg V, 1et akkor TV)

adlerkorps.com 'equipment' szekciójából letölthetõ (mellesleg van úgy - 0.60 - AK e-file is!)
LSSAHPAUL
Jaja super !

HA valakit érdekel, letölthetõ az alábbi címrõl a Panzer General 2, a Peoples General Napoleonic edition, Peoples General WW2, a Panzer General 1, az Allied General és a Pacific General.

http://pg2.gilestiel.eu/

Nem próbáltam egyiket sem, de gondoltam érdemes megadni a linket.
LSSAHPAUL
Most is indul egy új tournament, nekem nincs kedvem elindulni de ha valaki kedvet érez itt van némi info..

New Panzer General 2 tournament will start on 3rd September. It will be first PG2 online tournament. Tournament games are in single mode and are played online. Players connect using WarZone. No cheating possibility.
The winner will receive 80 bonus points, GG subscription for another year and GG DVD; the second will receive 40 points and GG subscription for another year, the third will receive 20 extra points . Each ended tournament game will give for both players 3 extra bonus points.
After registration each player has to be verified as far as playing PG2 online is concerned. Verification is about making test connection with one of three verificators: Depet, giees, Szarik. After successful verification player is fully in the tournament. When the tournament starts, players without verification will be removed from it without any additional consequences .
Every evening from 8 o’clock (10 p.m. GMT) giees is ready on WarZone to help and verify players.

Online Tournament Page:
http://generalsguild.com/panzergeneral2/on_rules.php
Download PG2 online and WarZone:
http://panzergeneral2.com/online.htm

LSSAHPAUL
Most indul egy új tournament, de nem ingyenes, 12 euro a nevezési díj.

Aki unja kicsit a 2.vh-t németekkel (pl. én) az mindenképpen próbálja ki az elsõ világháborús hadjáratokat. Vannak ott nagyon jók.

Amiket én próbáltam:

- bolsevik lovashadsereg története. (Bolshevik cavalry campaign)
Ez kábé 10-12 pálya, csak lovasokat lehet használni. Jól visszaadja a gyors áttörés, átkarolás, fosztogatás érzést :D

- orosz (cári) hadjárat. (For god, tsar and motherland)
Aszem a legjobb hadjárat amit valaha játszottam. 1904ben kezdünk a japók ellen, aztán 1914ben választhatunk a frontok között (németek vagy monarchia ellen). A németek elleni pályák fõleg védelmi rendszerek bevételébõl állnak, a monarchia ellen meg gigantikus csaták vannak :D
Késõbb választható a török front is, itt elsõsorban a távolságok és a sz.r terep az ellenség.
A hadjárat most már teljesen készen van (1917ig, a forradalomig), összesen 50 (!) pálya. Mondjuk ebbõl kábé 25 'esik útba' egy végigjátszás alatt.

- Észt függetlenségi háború. (Estionian independence and struggle campaign)
Ez is az elsõ világháborús e-filet (baltic) használja. 18 pályás, nagyrészt a bolsevik oroszország ellen, jórészt észtekkel. (mondjuk rengeteg segítõ nemzet van - német önkéntesek, lettek, litvánok, lengyelek, cári oroszok)Kicsit már második világháborúsabb a dolog, ugyanis a hadjárat vége felé már rengeteg féle páncélkocsi, tank, páncélvonat elérhetõ.
>>>A jagdverbande mire jó?
>>>1126 prestigebe kerül,
>>>de még nem jöttem rá miért ennyi....

Adlerkorps e-file?

Akkor az wehrmacht-kommandó.
Olyan, mint az angol Commando vagy az orosz Specnaz.

Vagyis ejtõernyõvel tud ugrani, nem számít ellene ha az ellen be van ásva (olyan - engineer - képesség mint a sturmpioniere, sapper, engineer egységeknek), valamint a hegyen úgy tudnak haladni, mint ha sík terep lenne.

Tulajdonképpen lángszórós-ejtõernyõs-hegyi gyalogos egyben. Mondjuk ebbõl sem ejtõernyõst sem hegyi gyalogost nem használok, szóval Jagdverbande egységem max akkor van, ha prototípusként kapok.

szvsz többet ér az árából vett 2-3 ágyú.
A jagdverbande mire jó?
1126 prestigebe kerül, de még nem jöttem rá miért ennyi....
lapaly
Ajánlom ezt:http://users.skynet.be/rmypegww2/Pages/install.htm
Az SS küldetés elég kemény. Vigyázat, ez a People's General ww2-es változata, kicsit más szabályokkal!