Panzer General 2
  • midnite

Aki unja kicsit a 2.vh-t németekkel (pl. én) az mindenképpen próbálja ki az első világháborús hadjáratokat. Vannak ott nagyon jók.

Amiket én próbáltam:

- bolsevik lovashadsereg története. (Bolshevik cavalry campaign)
    Ez kábé 10-12 pálya, csak lovasokat lehet használni. Jól visszaadja a gyors áttörés, átkarolás, fosztogatás érzést :D

- orosz (cári) hadjárat. (For god, tsar and motherland)
    Aszem a legjobb hadjárat amit valaha játszottam. 1904ben kezdünk a japók ellen, aztán 1914ben választhatunk a frontok között (németek vagy monarchia ellen). A németek elleni pályák főleg védelmi rendszerek bevételéből állnak, a monarchia ellen meg gigantikus csaták vannak :D
    Később választható a török front is, itt elsősorban a távolságok és a sz.r terep az ellenség.
    A hadjárat most már teljesen készen van (1917ig, a forradalomig), összesen 50 (!) pálya. Mondjuk ebből kábé 25 'esik útba' egy végigjátszás alatt.

- Észt függetlenségi háború. (Estionian independence and struggle campaign)
    Ez is az első világháborús e-filet (baltic) használja. 18 pályás, nagyrészt a bolsevik oroszország ellen, jórészt észtekkel. (mondjuk rengeteg segítő nemzet van - német önkéntesek, lettek, litvánok, lengyelek, cári oroszok)Kicsit már második világháborúsabb a dolog, ugyanis a hadjárat vége felé már rengeteg féle páncélkocsi, tank, páncélvonat elérhető.