777
Panzer General 2
-
A topik elején a #13-#15-ös hozzászólásokban leírtam, hogyan kell új kampányokat, equipment-eket, stb. felrakni.
-
pepe88 #296 ?
nem értem -
#13-#15
-
pepe88 #294 segítsetek letöltöm http://www.adlerkorps.com/ erről az oldalról a campaignokat bemásolom a scenario könyvtárba az összes fájlt de nem működik mert a kép nem jön be -
midnite #293 http://www.pegww2.net/
Ez lemaradt. Térképeken kívül minden megtalálható itt ami Peoples Generalhoz kijött (és ingyenes ;) -
midnite #292 Anyagi hozzájárulás ellenében le lehet szedni küldetéslemezeket minden panzer játékhoz meg a peoples generalhoz is.Nem tudtok olyan oldalt ahonnan anyagiak nélkül is le lehet szedni ezeket?
Csomó hadjárat, scenario, az Adlerkorps e-file:
www.adlerkorps.com
Az összes hadjárat, az összes térkép:
http://www.wargamer.com/pg2campaigns/steve/pg2.htm
Térképek (gyorsabb letöltés mint a másik link, ott csak egyet lehet egyszerre):
http://www.gilestiel.eu/MapFinder/index.php
-
Cannon3all #291 Le tudtam szedni mindent!Volt ott egy modifiáció ami nagyon megtetszett.A Peoples Gen motorját használja a játék a WWII ben van nagyon király.
Viszont megakadt a szemem www.peachmountain.com on lévő dolgokon.Anyagi hozzájárulás ellenében le lehet szedni küldetéslemezeket minden panzer játékhoz meg a peoples generalhoz is.Nem tudtok olyan oldalt ahonnan anyagiak nélkül is le lehet szedni ezeket? -
Cannon3all #290 Köszönöm Szépen!!! -
midnite #289 >>>Magyarokkal harcolgatok, csak egy dolog zavar,
>>>hogy a városok nevét nem írja térképen.
>>>Valamit nem tettsem fel, vagy ez ilyen?
Ez azért van, mert aki a hadjáratot/scenariot csinálta, nem nevezte el a hexeket a térképen. Ez hadjáratonként/hadjárat építőnként változik. Van aki szerint fontos, mások szerint meg az a lényeg hogy valósághűen mozgassa az AI a csapatait.
CANNON3ALL:
Ha a PG2ről van szó, akkor a fórum elején nézz szét, Petrus szépen összefoglalta mit hol találsz. -
Cannon3all #288 Sziasztok!Elkeztem ujra tolni a gamát.legutoljára ugy 99 ben ültem előtte hosszú időket.Megakadt a szemem mi nap a fórumotokon pár képpen ez tényleg a Panzer 2 ből van?Hogyan tudnám megcsinálni ilyen cool grafikára a gamát,ugy látom a felbontást is sikerült fentebb tornázni .Figyeljetek el tudnátok küldeni a E-mail cimemre a játékkal kapcsolatos oldalak cimét ahol letölthetek?Tudom ilyen kéréseket nem szerettek de nekem nincs állandó internetem igy időm sincs végig nyálazni a fórumot.Ha esetleg segitenétek nagyon hálás lenné[email protected] -
zoszt #287 Köszi az infót! Épp most a héten vettem több év szünet után, nagyon tetszenekaz új dolgok. Magyarokkal harcolgatok, csak egy dolog zavar, hogy a városok nevét nem írja térképen. Valamit nem tettsem fel, vagy ez ilyen? -
midnite #286
Kijött az új nem hivatalos patch (PGUK220.exe).
Most már a hajók, légvédelmi géppuskák (Flak), nehézbombázók (level bomber) is kaphatnak vezéreket.
Fontosabb ennél, hogy megbuzerálták a győzelmi feltételeket, és így már lehetséges olyan pályát játszani, ahol nem az a cél, hogy a célokat hány kör alatt foglaljuk el, hanem hogy fix idő alatt hány célt foglalsz el.
(ez főleg azért fontos, mert így lehet védekező pályákon olyat megadni, hogy ha 5 célt tartasz meg, akkor BV, ha 3at tartasz meg V, 1et akkor TV)
adlerkorps.com 'equipment' szekciójából letölthető (mellesleg van úgy - 0.60 - AK e-file is!) -
Jaja super ! -
midnite #284
HA valakit érdekel, letölthető az alábbi címről a Panzer General 2, a Peoples General Napoleonic edition, Peoples General WW2, a Panzer General 1, az Allied General és a Pacific General.
http://pg2.gilestiel.eu/
Nem próbáltam egyiket sem, de gondoltam érdemes megadni a linket. -
Most is indul egy új tournament, nekem nincs kedvem elindulni de ha valaki kedvet érez itt van némi info..
New Panzer General 2 tournament will start on 3rd September. It will be first PG2 online tournament. Tournament games are in single mode and are played online. Players connect using WarZone. No cheating possibility.
The winner will receive 80 bonus points, GG subscription for another year and GG DVD; the second will receive 40 points and GG subscription for another year, the third will receive 20 extra points . Each ended tournament game will give for both players 3 extra bonus points.
After registration each player has to be verified as far as playing PG2 online is concerned. Verification is about making test connection with one of three verificators: Depet, giees, Szarik. After successful verification player is fully in the tournament. When the tournament starts, players without verification will be removed from it without any additional consequences .
Every evening from 8 o’clock (10 p.m. GMT) giees is ready on WarZone to help and verify players.
Online Tournament Page:
http://generalsguild.com/panzergeneral2/on_rules.php
Download PG2 online and WarZone:
http://panzergeneral2.com/online.htm
-
Most indul egy új tournament, de nem ingyenes, 12 euro a nevezési díj. -
midnite #281
Aki unja kicsit a 2.vh-t németekkel (pl. én) az mindenképpen próbálja ki az első világháborús hadjáratokat. Vannak ott nagyon jók.
Amiket én próbáltam:
- bolsevik lovashadsereg története. (Bolshevik cavalry campaign)
Ez kábé 10-12 pálya, csak lovasokat lehet használni. Jól visszaadja a gyors áttörés, átkarolás, fosztogatás érzést :D
- orosz (cári) hadjárat. (For god, tsar and motherland)
Aszem a legjobb hadjárat amit valaha játszottam. 1904ben kezdünk a japók ellen, aztán 1914ben választhatunk a frontok között (németek vagy monarchia ellen). A németek elleni pályák főleg védelmi rendszerek bevételéből állnak, a monarchia ellen meg gigantikus csaták vannak :D
Később választható a török front is, itt elsősorban a távolságok és a sz.r terep az ellenség.
A hadjárat most már teljesen készen van (1917ig, a forradalomig), összesen 50 (!) pálya. Mondjuk ebből kábé 25 'esik útba' egy végigjátszás alatt.
- Észt függetlenségi háború. (Estionian independence and struggle campaign)
Ez is az első világháborús e-filet (baltic) használja. 18 pályás, nagyrészt a bolsevik oroszország ellen, jórészt észtekkel. (mondjuk rengeteg segítő nemzet van - német önkéntesek, lettek, litvánok, lengyelek, cári oroszok)Kicsit már második világháborúsabb a dolog, ugyanis a hadjárat vége felé már rengeteg féle páncélkocsi, tank, páncélvonat elérhető. -
midnite #280 >>>A jagdverbande mire jó?
>>>1126 prestigebe kerül,
>>>de még nem jöttem rá miért ennyi....
Adlerkorps e-file?
Akkor az wehrmacht-kommandó.
Olyan, mint az angol Commando vagy az orosz Specnaz.
Vagyis ejtőernyővel tud ugrani, nem számít ellene ha az ellen be van ásva (olyan - engineer - képesség mint a sturmpioniere, sapper, engineer egységeknek), valamint a hegyen úgy tudnak haladni, mint ha sík terep lenne.
Tulajdonképpen lángszórós-ejtőernyős-hegyi gyalogos egyben. Mondjuk ebből sem ejtőernyőst sem hegyi gyalogost nem használok, szóval Jagdverbande egységem max akkor van, ha prototípusként kapok.
szvsz többet ér az árából vett 2-3 ágyú. -
fatsy #279 A jagdverbande mire jó?
1126 prestigebe kerül, de még nem jöttem rá miért ennyi....
-
Ajánlom ezt:http://users.skynet.be/rmypegww2/Pages/install.htm
Az SS küldetés elég kemény. Vigyázat, ez a People's General ww2-es változata, kicsit más szabályokkal! -
fatsy #277 Na, végigjátszottam a kampányt. Nagyon király volt!! Az utolsó pályára már volt 4 tigrisem:).Jól mutattak... -
Örülök!
Igazán a muszkák lesznek kemények. Ha jól emlékszeem a 3-6. pályák. -
fatsy #275 köszi, sikerült!
Már nyomom is az első pályát. Nem is olyan könnyű lenyomni a szőröstalpúakat:) -
A latin generalost játszod? E-file a gyökérben van?
Itt:http://www.latingenerals.com/lgequip.htm
Letöltöd az e-file-t, és bemásolod a panzer gyökerébe. -
fatsy #273 köszi
én voltam idióta, nem olvastam el rendesen a fórum első oldalát....
ott tartok, h elindul a játék, de az egységek neveit nem írja ki.
ez vajon mitől van?
-
Minden térképnek van map kiterjesztésű file-ja, amit a scenario alkönyvtárba kell bemásolni. Itt:http://www.wargamer.com/pg2campaigns/steve/pg2.htm
Az extra files között az első, az all the .map files. -
fatsy #271 igen, felraktam. a map könyvtárba csomagoltam ki őket, a kampány zipjét meg a scenarioba.
Van még vmi plusz .map file ezen kívül esetleg?
-
A Dukla, meg a Hana térképet felraktad? Ha igen, akkor a .map file-t is? A lefagyásos történet a térkép hiányából adódik. Általában. -
nem és az lssah kampányt próbáltam ami az adlerkorpsról szedtem le -
fatsy #268 :)
na nee
Szerinted mit kéne csinálnom?Próbáltam ennél is, ugyanaz..
Egyszerűen már nincs több ötletem..
Te próbáltad a magyar kampányt?
-
amit leszedtél az biztosan minimum 1.02 peccselt, a baj az hogy lehet ezmár MÁR nem jó :) -
fatsy #266 Köszi szépen!
Leszedtem amit megadtál, kapásból felrakott 3 shortcutot. Kettő original efile-os/2006 aug./, a másik Raiders efile..
Kampány valóban nincs benne. Továbbra is a magyar kampányt akarom erőltetni.Akkor fogjam és simán csak másolgassam be a cuccokat a megfelelő helyekre és hagyjam a francba az 1.02-est?
Tegnap próbaképpen felraktam a Das Reich kampányt. Természetesen az 1.02es patchelesnél hibaüzenet, de csináltam tovább és az a kampány működik simán.(?????) Akkor most mi van?
Latin Generals 2.0-ás efile kéne a magyarhoz, de olyat sehol nem találtam, csak 4.3-t(?) asszem.Lehet hogy az a gáz?
Ha elindul a játék, bejönnek a választható hadjáratok és ott van köztük a magyar is.Gyanús, h zászlók nincsenek a kiírások előtt. Ha ráklikkelek semmi, ha még párszor rányomok a pipára jól szétfagy és ennyi.
Akkor is KI FOGOM PRÓBÁLNI!!!!!!!:) -
Régebben tudtam egyet de sajnos tovább "fejlesztették", már nincsenek benne az alap hadjáratok :p Ráadásul most már abban sem vagyok biztos hogy SSI 1.02 kompatibilis. Régen direkt 2db exe volt és minden könyvtárból kettő volt. Az egyik a sima 1.02-vel felpeccselt alapjáték a másik az RSF móddolt. Ez a legujjabb fejlesztés, napjainkban is fejlesztik folyamatosan, valszeg mert belevannak őrülve a multiplayerbe, nemsokára indul egy olyan bajnokság ahol szimetrikus pályán kell úgy játszani hogy csak x összeg áll rendelkezésedre és abból neked kell bevásárolnod hogy milyen egységeid lesznek.
http://panzergeneral2.generalsguild.com/download/Panzer_General_2_rsf250_ssi_warzone.exe -
fatsy #264 megint én vagyok
Délután 4 óta szenvedek az 1.02-es felrakásával.már leszedtem a Latin generals oldaláról mindent ami ide vonatkozik(alapjáték,patchek, kampány...)/egyébként ezek már mind megvoltak, máshonnan/,de nem hajlandó felülírni, az üzenet ugyanaz.Már próbáltam az all-in-one patchet is,de azzal sem sikerült.
Szerintem mindent végig próbáltam már!!!
Valaki írta, h neki sikerült elindítani a magyar hadjáratot.(sajna lassan egy éve)
Ha netán feltévedne ide vki, aki vágja h vajon mit cseszhetek el az írja már meg itt légyszi vagy írjon erre az emil címre: [email protected], vagy akár msn: [email protected].
Nagyon megköszönném!!!! -
fatsy #263 Sziasztok!
A magyar kampánnyal szenvedek, sehogyse akar összejönni. A vicc az h már a progi összerakása elején, az 1.02es patchnél gáz van. "Old files not found..." Pedig már raktam össsze előtte hadjáratot és akkor sikerült.
Valaki, ha tudja írja meg legyen szíves h honnan lehetne leszedni mondjuk olyan pg2-t ami már patchelve van!
Körülbelül már annyira húzott fel ez a sz*rakodás, h mindjárt ki*aszom
az egész gépet az ablakon!!!!
Előre is köszi -
lakac00 #262 Szia!Letöltöttem a fájlt, de mikor rákattintok azt írja ki, hogy nem win32 alkalmazás. Tudnál segíteni ebben?Előre is köszi. -
midnite #261
Megnéztem a belinkelt oldalon a találkozóról a képeket. Megdöbbentő hogy ezt a játékot tényleg mindenki játssza...
A 14 éves (nek kinéző) kissrác után következett a pipát rágcsálva gondokodó bácsi képe... Komoly. -
Most indul egy tournament 3 divizióra van osztva a játékosok tudása alapján, nagyon komolyan ajánlom hogy csak a leggyengébb divizióban próbálkozzatok akármilyen jó playernek gondoljátok magatok. -
midnite #259 Találtam egy PG2 térkép kereső programot, jelentősen lerövidíti a szükséges file-ok összeszedéséhez szükséges időt.
Íme:
http://www.gilestiel.eu/MapFinder/index.php -
Adler #258 Miután személyesen is ismerjük egymást, igen:)
Köszi, majd letöltöm.