Panzer General 2
-
midnite #179
dwiki:
Több prestige pontot ad, előfordulhat hogy más ágra kerülsz - ez kampányszerkesztéstől függ -, valamint kaphatsz prototípus egységet.
Ez utóbbi véletlenszerű, de ha van hozzá türelmed - utolsó előtti kör lementése/visszatöltése - előbb utóbb ad prototípus, tehát elvileg ha 6 bv-t csináltál, már lehetne hat új egységed plusszban...
Majdnem :D
Nos. Hogy mit kapsz BV-ért, az kizárólag a pálya szerkesztőjétől függ. Lehet, hogy kevesebb prestige-t kapsz pl...
A prototípusokról:
- az első BV-ért MINDIG kapsz proto-t (100% esély)
- ezután az esély 0ra áll, amit minden BV +20%kal növel
Ergo tutira kapsz prototípust az 1. BVnél, a 6. BVnél, a 11. BVnél, persze általában gyakrabban.
Ha 100% az esély a prototípusra, és nem kapsz semmit, akkor az alábbi két dolog miatt van:
1. a hadjárat készítője kikapcsolta a prototípust a pályán :D Ezt olyankor szokták csinálni, amikor nagyon nagy az esélye, hogy olyan proto-t kapsz, ami felborítja a pályák egyensúlyát. (pl. olyat már láttam, hogy amíg nem jelent meg a IS-2 tank, nem lehetett proto-t kapni)
2. nincs elérhető prototípus. A program a prototípust úgy határozza meg, hogy a pálya befejezésekori időponthoz viszonyítva 11 hónapon belül legyen elérhető a cucc. Tehát 1941 január 1-én, 1941 január 2 és 1941 november 1 között megjelenő egységet kaphatsz.
Ez a 2. pont akkor gáz, ha olyan országgal játszol, ami nem nagyon fejleszt (pl. szlovákok). Nekem volt olyan, hogy a szlovákokkal 9 BV után sem kaptam egy proto-t sem.
tagga:
annnyira utálom hogy nincs következménye a csatáknak. az angolokat nem engedtem partraszállni olaszországban az amcsikat kivertem normandiából de semmi következménye ugyanúgy az ardenneki hadművelet jön
Ez hadjárattól függ :D
Egyébként az, hogy mondjuk az Urivi hídfőnél visszatartod a ruszkikat, még nem jelenti azt, hogy a front többi részén nem nyomulnak előre :D