Panzer General 2
  • midnite

LSSAHPAUL:

Mondtam volna, ha eszembe jut.:D
    Akkor játszottam a hadjáratot mikor kijött (teszternek jelentkeztem), szóltam is a srácnak, hogy a readme nem jó. Ezek szerint még mindig nem csinálta meg :megyletolni:

másik:
    annyi a korlátozás, hogy 200 feletti térképnél - aszem a .map számít, de nem biztos - nem tudod használni a beépített scenario editort, mert le fog fagyni. Ha nem akarsz pályákat/hadjáratokat csinálni, akkor nyugodtan bennehagyhatod a cuccokat.
    PetruZhoz csatlakozom, és sem törlök ki semmit, csak a .cam filet:D Valami 900mega körül van a PG2 könyvtáram, de nem baj...

dwiki:

Néha tartalmaz .map filet, de CSAK AZOKAT, amelyek módosítva kellenek a hadjárathoz.
    Pl. ha van a pályán páncélvonat, akkor csinálnak sínt, hogy tudj vele menni. Ilyenek.
    A módosítatlan .map file-okat nem szokták csatolni (feltételezik hogy mindenki letölti a mapfiles.zip-et + így kisebb dolgot kell letölteni. Ha minden térkép csatolva lenne az kb. 20 mega pluszt jelentene/kampány)

PetruZ:

Elismerem, hogy az Adlerkorps a legjobb e-file.

De szerintem tehetnél egy próbát más filokkal is. Nem a fileok miatt, hanem azért, mert csendes óceánon nem lehet Adlerkoprs-szal játszani!

Szerintem a tengerészgyalogos hadjárat (ez szigorúan 300on), a Koreai háború, és a hamarosan elkészülő JAPÁN HADJÁRAT van annyira jó, hogy kipróbáld! Egy teljesen új ízt hoz a játékba. Mondjuk tény, hogy arra felé inkább infantry general, mint panzer general a játék :D