Panzer General 2
-
midnite #156 LSSAHPAUL:
At idióta barom aki megcsinálta nem adott hozzá csak 3 db .map file-t.
Ehez képes érdekes hogy több site-on is ott van, nem igaz hogy ennyire közömbösek az emberek hogy haggyák ott rohadni hiányosan, ahelyett hogy letörölnék a picsába.
A campaign letöltés sosem tartalmazza sem a .map sem a .shp file-okat.
A térképeket (egy térkép egy .map és egy .shp file-ból áll) MINDIG neked kell letölteni egyenként.
(kivétel Steve Brown hadjáratai, ő mindig minden szükséges file-t belerak a letöltésbe.)
A 3 .map file is CSAK AZÉRT van benne, mert módosítottak. Ha jól emlékszem az egyik a második Rostovi pályán könnyíti meg az AI dolgát, hogy valami láp helyett "clear" hexeken tudjon felvonulni.
Tehát:
- töltsd le a mapfiles.zip filet, és a tartalmát másold be a SCENARIO könyvtárba. EZUTÁN A .MAP FILEOKKAL TÖBBET NEM LESZ GONDOD
- a térképek másik részét, a .shp fileokat mindig egyenként kell letölteni a readme alapján. (ezeket a MAP könyvtárba kell másolni)
ACHTUNG! ATTENTION! FIGYELEM!
Az LSSAH hadjárat readme-je nem jó! HIÁNYZIK BELŐLE KÉT SZÜKSÉGES TÉRKÉP!
Én is szentségeltem miatta, mert Rostovnál meg görögország után mindig kifagyott, aztán nem tudtam mivan.
Tehát a readme felsorolásában említetteken kívül kell a "Rostovwt" (Rostov winter -347) és a "Serchio" (411) térkép is!
Egyszerűség kedvéért a teljes lista:
.shp file-ok:
Lodz, Grebbe, Amiens, GothicEx, UlanUde, Dubno, Arad, Rostov, Rostovwt, Kharkov3, Prok2, Prok, Zhitomir, Caenwest, Arden, Korsunp, Serchio
.map file-ok:
mapfiles.zip-ben az összes szükséges benne van.
hadjárat file-ok:
LSSAH.zip tartalma
dwiki:
Azért mondtam, hogy elég kitörölni a .cam file-t, mert az kell ahhoz, hogy ne foglalja a helyet a játékban, ne tünjön fel a választhatók között.
A hadjárathoz tartozó többi file (txt, módosított .map filok, stb.) nem oszt nem szoroz, max a helyet foglalja. (ellenben a hadjárathoz kell! Ezek tartalmazzák a városok neveit, a pálya előtti-utáni eligazításokat, ilyesmiket)
Megnézed a még-ki-nem-csomagolt hadjáratban, hogy mivel kezdődnek a file-ok, és azokat törlöd ki, amelyiket látod. Pl. most elkezdtem az amcsi Korea hadjáratot, ott minden hadjárathoz tartozó file úgy kezdődik, hogy KOR.... . Ha végignyomom, akkor a KOR-ral kezdődő file-okat kell leszedni.
(arra ügyelnek a fejlesztők, hogy az összes a hadjárathoz tartozó file ugyanúgy kezdődjön éppen ezen ok miatt.)