Panzer General 2
-
dwiki #144 "Az, hogy IRL volt hadosztály szintű tüzérség, és hadsereg szintű.
A hadosztály szintű adott fedezőtüzet, a hadsereg szintű pedig ellencsapásokra volt tartogatva."
Aha, ezt nem tudtam...
"Egyébként én örülök ennek a dolognak, mert szerintem baromi idegesítő volt, hogy a 3 lőszerrel rendelkező hipermega-lövegem összes lőszere elment arra"
No de ez kivédhető ugye, egyszerűen azt a löveget ami nem akarod hogy zárófedezetet adjon, egyaszerűen "becsomagolod"... Nem?
"Ha tudod, hogy van ilyen, és készülsz rá, akkor nem zavaró, hanem előnyös szvsz. (Nyilván úgy kell felépíteni a csapatot, hogy a lövegek zöme 150mm vagy kisebb legyen, de kell egy-két monster csapásmérésre.)"
Tény, hogy miután tisztában vele az ember, már nem zavaró, megszokható, sőt ki is használható.
Nem kötekedésből mondom, de már volt egy magyar oldal, és irtó nagy felháborodás volt belőle PG2 berkekben. (szerző neve nélkül pakoltak fel PG2 hadjáratokat meg ilyesmiket.)
Értem... Mondjuk szerző neve nélkül tény, semmiképpen nem raknék fel cumót... Engedélykérés az már neccesebb, de elvileg úgy gondolom inkább örülniük kellene a terjesztésnek...
No mindegy, még odébb van a dolog...