Panzer General 2
  • midnite
    John Miller:

komolyan :D ennyit tökölni egy 300mb-s játékkal,nem éri meg:)

Ha csak egy sime 300mb-os játék lenne... Dehát ez minden idők legjobb taktikai játéka. Számomra :D

dwiki:

Hú ezt én is észrevettem és bosszankodtam.. :( .. Ez direkt rakták bele? Mivel nekem a fele kb a tüzérségnek ilyen nagy kaliberű, ezért nekem ez hátrány... Az hogy nem lehet vizi úton szállítani őket még érthető, de hogy nem tudnak fedezetüzet nyújtani abban mi a ráció?

Az, hogy IRL volt hadosztály szintű tüzérség, és hadsereg szintű.
    A hadosztály szintű adott fedezőtüzet, a hadsereg szintű pedig ellencsapásokra volt tartogatva.

Egyébként én örülök ennek a dolognak, mert szerintem baromi idegesítő volt, hogy a 3 lőszerrel rendelkező hipermega-lövegem összes lőszere elment arra, hogy a környéken 3db 2-es erejű gyalogos indított egy öngyilkos rohamot.

Ha tudod, hogy van ilyen, és készülsz rá, akkor nem zavaró, hanem előnyös szvsz. (Nyilván úgy kell felépíteni a csapatot, hogy a lövegek zöme 150mm vagy kisebb legyen, de kell egy-két monster csapásmérésre.)

Amúgy most van folyamatban regisztrálás alatt a panzergeneral.hu részemre, ott lesz egy két meglepim :) ...

Nem kötekedésből mondom, de már volt egy magyar oldal, és irtó nagy felháborodás volt belőle PG2 berkekben. (szerző neve nélkül pakoltak fel PG2 hadjáratokat meg ilyesmiket.)
    Szóval hadjáratokat, fileokat csak engedéllyel rakj fel...
    Bocs, ha ez evidens, csak eszembe jutott mennyit kellett magyarázkodnom miatta másfél-két éve :(