Keroo#59
".....de ha nem olvasod végig, csak pofázol, arra nincs gyógyszer." Te biztos tudod.... :)
"Na ha ilyen türelmes és rendes vagy az egyik céggel (AMD), akkor ugyancsak megteheted a másikkal is (Intel), hogy nem kezded el feleslegesen ócsárolni azt a procit, amiről ők maguk is kijelentik, hogy nem lesz gyorsabb, mint az azonos órajelű előző generációs cucc. Most akkor ki is ködösít?" Türelmes vagyok, most is, szavaztam én már bizalmat mindegyik gyártónak, volt esélyük, eljátszották, kész, ennyi.
Hmmm, hol is ocsároltam én a procit? Maximum gyártót, nem ugyan az... :) :P
"Gondolom ha az AMD lenne a piacvezető, akkor tőlük sem tetszene a félreszámozás... Na ne etessük egymást... :-P" (rendben, nem etetjük! :) A félreszámozás sehogy nem tetszik, senkitől sem. Remélem nem is lesz szükség rá többet.
"Becsillagoztam azt a két bekezdést, ami teljesen összecseng a másik AMD párti emberke beszólásával. Szánalmas..."
Igen, hogy becsillagoztad, az szánalmas.
A többiről meg már írtak le véleményt... Sajnos ezen hozzászólásom 0 hírértéket tartalmazott. Kár volt belemenni ebbe az adok-kapokba, mert csak a forum lett elcseszve vele. Sajnálom.