• Pheel
    "Most egy tesztet kiragadni a többi közül elég bátor vállalkozás."
    Idézném azt a beírást, amit követett az enyém: "Kíváncsi lennék, egy tesztre ami ezt bizonyítja."
    Miért is bátor? Konkrétan mondtam valamit, amit más nem hitt el, hát kapott példát a hitetlenségére. Abban a tesztsorozatban nem ez az egyetlen hely, ahol ez az arány fenn áll, de ha nem olvasod végig, csak pofázol, arra nincs gyógyszer...

(*)"Tény és való hogy az AMD-vel kicsit elszaladt a ló a XP élete vége felé, úgy 2500-2600 környékén történt meg a váltás, de ugye meg kellett várni a A64-eket."
    Na ha ilyen türelmes és rendes vagy az egyik céggel (AMD), akkor ugyancsak megteheted a másikkal is (Intel), hogy nem kezded el feleslegesen ócsárolni azt a procit, amiről ők maguk is kijelentik, hogy nem lesz gyorsabb, mint az azonos órajelű előző generációs cucc. Most akkor ki is ködösít?

(**)Ez tőlük még belefért(számomra), de azért egy piacvezetőtől ez egy nagyon nagyon csúnya húzás....
    Gondolom ha az AMD lenne a piacvezető, akkor tőlük sem tetszene a félreszámozás... Na ne etessük egymást... :-P

"Nekem a TomsHW tesztejei nem meggyőzőek.Egy párszor már leírták magukat."
    Egyéni szociális probléma. Én sem bízok bennük feltétlenül, de ha az AMD-t hozzák ki győztesen, nos akkor szerintem nyugodtan elhihetem, hogy bizonyos helyzetekben az Intel jobb...

"Ha majd egy magyar oldalon látok tesztet, akkor arra adok."
    Gondolom neked a csipmagazin az authentikus forrás. Hehe!

"Az tény, hogy a 2800+-tól fölfelé nem igazán hitelesen számozták az AMD procikat. De valahogy jobban meg tudok érteni egy olyan céget, ami már évek óta veszteséges, mint egy nálla sokkal nagyobb tőkével, befolyással rendelkező mamutoriást, aki még jobban át akarja kamuzni a népet.lásd P4Celeron."

Becsillagoztam azt a két bekezdést, ami teljesen összecseng a másik AMD párti emberke beszólásával. Szánalmas...
    Azt azért még elmondhatnád, hogy mivel kamuznak a Celeronnál! Olcsón adnak egy nem csúcs procit, amire mégiscsak Intel van írva. Egyszer sem írják rá, hogy az a leggyorsabb vagy, hogy leveri a konkurenciát...
    A 2600+-os és a felette lévő AthlonXP-k, na azok kamuk! Érdekes, hogy az A64-ek esetén újra sikerült értelmesen számozniuk...