A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Valen
    Nexushun: ha a hajón voltál és leállt/megfagyott a gém akkor 3 lehetőség lesz:

1. Visszarak a kiinduló városba (minden retorzió nélkül) és buktad a 2400a-t (ez nekem 6 hajózásból 3x történt meg :))
    2. Újraszülesz minden retorzió nélkül a Végállomás városában (6 hajózásból 1x történt meg)
    3. Beleesel a vízbe, le a tengerfenékre és ha nem halsz meg, és nincs scroll of escape-d (bővebben erről az állapotról kérdezd Agyhalált :)), akkor ha ügyes vagy elmész a tengerpartig (itt egy falba fogsz ütközni, leülsz és) szólsz vkinek akit ismersz (bővebben erről az állapotról kérdezd Agyhalált :)), hogy menjen a megadott koordinátákra (/loc parancsal tudod megnézni a koordinátáidat) és vigyen magával 2 db scroll of escape-t. Ekkor ő beúszik a vizben a meredekségik, és ha nem fulladt meg addig (mint amikor én tettem 1x) akkor átadod neki a scroll of escape-t és ő kivarázsolja magát, te is kivarázsolod magad és kész :))