88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Zoidberg
    Hello
    Amíg tart a leállás bemutatkoznék:
    SereniaHUN első napos elf varázslótanonc.
    Természetesen a kettes szerveren..
  • Gorii
    1-2 nap?
  • Nexushun
    Ezt hogy kell végrehajtani? :)
  • DonSmith
    LawaHun ez nem is igaz neked már nincs más életed csak L2

Kumisz
  • Valen
    ja az elözö írásdomnál a 3. pontnál én voltam az aki besétált a vízbe a 2 db scroll of escape-el :))
  • Nexushun
    Rohadjanak meg szerintem kirak a kiiduláshoz mert pont akkor indultunk el kb 2 perc. Ha meg lerak az nem gond mostanában mondjg van nálam escapeS.)
  • krob
    ilyen jol allsz?
    meg atgondolom, hogy addigra kenytelen lennek-e beszerezni torplandon, vagy sem....
    mikor valaszoljak hogy erdekel-e?
  • Valen
    Kéne vkinek írnia a készítőknek, hogy oldják meg a Karakter Transzfer lehetőségét a gaméban (pl. Hetente 1x átviheted a karidat egyik serverről a másikra, vagy vmi hasonló limittel) és akkor nem lenne ilyen gond !!!!
  • yal
    nexushun: szolni kell egy gmnek, haver is igy jart es segitettek neki
  • DonSmith
    Hello mindenki
    Sikerült végre egy fél órát játszanom a NAOB
    ez számomra egy teljesen új érzés :)

(KumiszDeKomisz jelenleg Kumiszka :) )
  • Botond #9897
    neki minden kell,olyan fajta :-)
  • Valen
    Nexushun: ha a hajón voltál és leállt/megfagyott a gém akkor 3 lehetőség lesz:

1. Visszarak a kiinduló városba (minden retorzió nélkül) és buktad a 2400a-t (ez nekem 6 hajózásból 3x történt meg :))
    2. Újraszülesz minden retorzió nélkül a Végállomás városában (6 hajózásból 1x történt meg)
    3. Beleesel a vízbe, le a tengerfenékre és ha nem halsz meg, és nincs scroll of escape-d (bővebben erről az állapotról kérdezd Agyhalált :)), akkor ha ügyes vagy elmész a tengerpartig (itt egy falba fogsz ütközni, leülsz és) szólsz vkinek akit ismersz (bővebben erről az állapotról kérdezd Agyhalált :)), hogy menjen a megadott koordinátákra (/loc parancsal tudod megnézni a koordinátáidat) és vigyen magával 2 db scroll of escape-t. Ekkor ő beúszik a vizben a meredekségik, és ha nem fulladt meg addig (mint amikor én tettem 1x) akkor átadod neki a scroll of escape-t és ő kivarázsolja magát, te is kivarázsolod magad és kész :))
  • Gorii
    ha kell
  • Gorii
    elrakom neked szivesen
  • yal
    lawa a hate nevu varazslat arra jo hogy akire ranyomod ha sikerul akkor teged kezd el tamadni. Ez akkor jo ha valakit meg akarsz ovni
  • Kryn
    Szóval melyik szerveren játszik a magyar nagyközönség?
  • Ivan Pjodr
    A nevem : Larian
  • Ivan Pjodr
    Valakinek nincs eladó Cedar staffja, óccsón meg minden :)
  • krob
    csak ha postazod:)
    azert nem portolok:)
  • Kryn
    Hmm, a két amcsi szervernek azonos a karakterbankja?
    Össze is van linkelve a kettő, átjárható?
  • Lynx_TWL
    én veszek hunting bowot 40 körül:)
  • Gorii
    elado egy dwarven mace 45k :D
  • Lynx_TWL
    JAJJ ilyet szólnak, hogy a server király, lehet jól játszani, erre 5 percre rá bemondják, hogy lekapcsoljuk:D
  • Crazyn
    így legalabb nincs kaosz :D
  • krob
    es ha lesz elado dwarven armorod szolj am
  • Cactus
    Zsír, végre leültem gammolni, erre ez. na mind1 :D
  • krob
    klassz a lista, reszemrol koszi, hogy osszeirtad
  • Gugger
    hát azért annyira nem kell utálni nekem is van életem ezért nem voltam amikor te :D majd csak összehozzuk...
  • Nexushun
    Ha hajón voltam akkor vissz fog rakni a szigetre vagy maradok a hajón? 2400 adena...
  • Davidus
    :P
  • Pukkka
    Megint leállás...
  • Crazyn
    Most állt le a szerver
  • Valen
    csak akkor megyünk át másik serverre, ha lesz karakter transfer-re mód benne :))
  • pityogo2
    de, majd én
  • Kryn
    Melyik szerveren vagytok legtöbben? Sieghardt?
    Kainen nem kezdett senki új karaktert?
  • pityogo2
    az bazzeg, hogy unlak má... fél órája voltam bennt, és most már nem megyek be ma.
    nekem nem csak a L2 van, van életem is.
  • phalanx
    hihi én most jöttem vissza a kajálásból és rögtön beengedtek a 2-es szerverre :) mondom én, hogy a mai egy szerencsés nap (kár, hogy már bezárt a lottózó :()
  • Gugger
    most bent vagyok, akkor mi lesz ?!
  • Lynx_TWL
    a rohadt critical error
  • Midas
    Nah 2 es serveren most kurva sokan vannak de rengeteg segfej van ugy hogy pénzt tárgyat rengeteget elhagynak. Lehet tápolni:))