88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Zoidberg #9907 Hello
Amíg tart a leállás bemutatkoznék:
SereniaHUN első napos elf varázslótanonc.
Természetesen a kettes szerveren.. -
#9906 1-2 nap? -
Nexushun #9905 Ezt hogy kell végrehajtani? :) -
DonSmith #9904 LawaHun ez nem is igaz neked már nincs más életed csak L2
Kumisz -
#9903 ja az elözö írásdomnál a 3. pontnál én voltam az aki besétált a vízbe a 2 db scroll of escape-el :)) -
Nexushun #9902 Rohadjanak meg szerintem kirak a kiiduláshoz mert pont akkor indultunk el kb 2 perc. Ha meg lerak az nem gond mostanában mondjg van nálam escapeS.) -
#9901 ilyen jol allsz?
meg atgondolom, hogy addigra kenytelen lennek-e beszerezni torplandon, vagy sem....
mikor valaszoljak hogy erdekel-e? -
#9900 Kéne vkinek írnia a készítőknek, hogy oldják meg a Karakter Transzfer lehetőségét a gaméban (pl. Hetente 1x átviheted a karidat egyik serverről a másikra, vagy vmi hasonló limittel) és akkor nem lenne ilyen gond !!!! -
yal #9899 nexushun: szolni kell egy gmnek, haver is igy jart es segitettek neki -
DonSmith #9898 Hello mindenki
Sikerült végre egy fél órát játszanom a NAOB
ez számomra egy teljesen új érzés :)
(KumiszDeKomisz jelenleg Kumiszka :) ) -
#9897 neki minden kell,olyan fajta :-) -
#9896 Nexushun: ha a hajón voltál és leállt/megfagyott a gém akkor 3 lehetőség lesz:
1. Visszarak a kiinduló városba (minden retorzió nélkül) és buktad a 2400a-t (ez nekem 6 hajózásból 3x történt meg :))
2. Újraszülesz minden retorzió nélkül a Végállomás városában (6 hajózásból 1x történt meg)
3. Beleesel a vízbe, le a tengerfenékre és ha nem halsz meg, és nincs scroll of escape-d (bővebben erről az állapotról kérdezd Agyhalált :)), akkor ha ügyes vagy elmész a tengerpartig (itt egy falba fogsz ütközni, leülsz és) szólsz vkinek akit ismersz (bővebben erről az állapotról kérdezd Agyhalált :)), hogy menjen a megadott koordinátákra (/loc parancsal tudod megnézni a koordinátáidat) és vigyen magával 2 db scroll of escape-t. Ekkor ő beúszik a vizben a meredekségik, és ha nem fulladt meg addig (mint amikor én tettem 1x) akkor átadod neki a scroll of escape-t és ő kivarázsolja magát, te is kivarázsolod magad és kész :)) -
#9895 ha kell -
#9894 elrakom neked szivesen -
yal #9893 lawa a hate nevu varazslat arra jo hogy akire ranyomod ha sikerul akkor teged kezd el tamadni. Ez akkor jo ha valakit meg akarsz ovni -
Kryn #9892 Szóval melyik szerveren játszik a magyar nagyközönség?
-
#9891 A nevem : Larian -
#9890 Valakinek nincs eladó Cedar staffja, óccsón meg minden :) -
#9889 csak ha postazod:)
azert nem portolok:) -
Kryn #9888 Hmm, a két amcsi szervernek azonos a karakterbankja?
Össze is van linkelve a kettő, átjárható?
-
#9887 én veszek hunting bowot 40 körül:) -
#9886 elado egy dwarven mace 45k :D -
#9885 JAJJ ilyet szólnak, hogy a server király, lehet jól játszani, erre 5 percre rá bemondják, hogy lekapcsoljuk:D -
#9884 így legalabb nincs kaosz :D -
#9883 es ha lesz elado dwarven armorod szolj am -
#9882 Zsír, végre leültem gammolni, erre ez. na mind1 :D -
#9881 klassz a lista, reszemrol koszi, hogy osszeirtad -
#9880 hát azért annyira nem kell utálni nekem is van életem ezért nem voltam amikor te :D majd csak összehozzuk... -
Nexushun #9879 Ha hajón voltam akkor vissz fog rakni a szigetre vagy maradok a hajón? 2400 adena... -
#9878 :P -
Pukkka #9877 Megint leállás...
-
#9876 Most állt le a szerver -
#9875 csak akkor megyünk át másik serverre, ha lesz karakter transfer-re mód benne :)) -
#9874 de, majd én -
Kryn #9873 Melyik szerveren vagytok legtöbben? Sieghardt?
Kainen nem kezdett senki új karaktert? -
#9872 az bazzeg, hogy unlak má... fél órája voltam bennt, és most már nem megyek be ma.
nekem nem csak a L2 van, van életem is. -
#9871 hihi én most jöttem vissza a kajálásból és rögtön beengedtek a 2-es szerverre :) mondom én, hogy a mai egy szerencsés nap (kár, hogy már bezárt a lottózó :() -
#9870 most bent vagyok, akkor mi lesz ?! -
#9869 a rohadt critical error -
Midas #9868 Nah 2 es serveren most kurva sokan vannak de rengeteg segfej van ugy hogy pénzt tárgyat rengeteget elhagynak. Lehet tápolni:))