A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• darkmenx
    Ha Innova Core-on jatszol es meguntad a weboldalas ki-belogolgatast itt a megoldas:

http://users.atw.hu/dmxpowa/l2eu.zip

Mivel a regi forraskodom elveszett az eterben es valtozott a login rendszer is igy ujra megirtam a launcheremet, a zipbe mellekeltem a forraskodot (mielott elindul barmilyen feltetelezes, hogy accountot probalok lopkodni vagy virust toltottem fel)
    Hasznalathoz be kell masolni a .zip tartalmat a Lineage2 mappaba (a system mappan kivulre)

A launcher betolt ket egyedi ini fajlt, nev szerint dmx.ini (l2.ini) es dmxuser.ini (user.ini), valtoztatasok az l2.iniben: karakter nev kiiras 4500 tavban (max), hangok teljes kikapcsolasa (jobb teljesitmeny) gyorsitotar novelese 32-rol 64MB-re (jobb teljesitmeny) user.iniben: ultrazoom

Minden sikeres bejelentkezes utan eltarolja a felhasznalonevet es jelszot egy kulon fajlba (launcher.ini) kesobbi egyszeru es gyors bejelentkezeshez.
    Az launcher.ini-ben tarolt jelszavak kodolva vannak es csak adott pc-n hasznalhatoak, masolas utan masik gepen nem fogja tudni dekodolni a launcher oket, ezert ha tobb gepen is szeretned hasznalni nem eleg atmasolni az init, hanem ujra be kell lepni az osszes accountra.

Hasznalatat csak sajat felelosegre, en tobb, mint 1eve hasznalom es igazabol semmi nem tortent egyik accountommal sem.
    Igeny eseten irok bele szerver valasztot, ha esetleg jatszik valaki Lilith-en, bar ezt erosen ketlem.