A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• FickDeineStory
    Interlude-ban az Adventurert, Ghost Huntert, Wind Ridert, Fortune Seekert, Maestrot és Dreadnought túlságosan könnyen le lehetett verni többnyire.

Garcia 2.1-ig teljes mértékben a varik és íjászok tudták uralni a PvP-t.

Szerintem most sokkal kiengyelítettebb a játék mint eddig bármikor PvP terén.
    Viszont a PvE részben drasztikus különbségek vannak, leginkább a Feoh Wizard és Yul Archer-t értve az a brutálisa AOE PvE sebzés amit képesek csinálni eléggé háttérbe szorítja a többi DD kasztot.

Othell Rogue igazából akkor a legjobb PvE-ben ha az összes DD a partyba Othell Rogue, néhány nappal ezelőtt voltam egy ilyen fajta partyban GoG-ban és hát a sebesség magáért beszélt, pedig a többi DD rajtam kívül 90 alatt volt szóval nekik volt több kevesebb sebzés penaltyjuk is.

Tökéletes balance nincs leginkább úgy van, ahogy Sanci mondta, hogy update-ről update-re változik az általában melyik kaszt az esélyesebb.

De szerintem ha valaki megismeri a kasztját és ha van egy valamivel jobb felszerlése akkor nem igazán lesz PvP-ben gondja mert azért beverhetetlenül erős kasztok nincsenek.