A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• FickDeineStory
    Én összeségében szeretem a GD-t két problémája van ennek az update-nak.
    1. túl gyors a fejlődés 86-ig.
    2. túl kevés a fejlődési hely 86 felett.

Ami szerintem még fontos, hogy a GD sok újítást hozzot, de ezekből leginkább csak ízelítőt kaptunk, hogy legyen idő megismerni mindent ami változott, a tényleges tartalmi újítás majd csak Tauti-tól meg az utánna jövő kiegektől kezdődik meg.
    Ezt a decemberi NCsoft prezentációból lehetett látni is.

Összeségében nekem nagyon tetszik a GD és leginkább az Interlude-ot juttatja nekem eszembe.
    Szerintem Garcia 2.1-től a Freya kiegészítőig volt az amikor talán kevesebb volt a tartalom a játékba, de lehet csak azért mert a két update-t között szinte minden időt csak fejlődéssel kellett az embernek tölteni, másra nem nagyon jutott idő főleg nem egy átlag játékosnak.

A legtöbb magyar játékos esetében ez mindig így van, jön valami új na akkor majd hú de nagyot fog ott alkotni 2 hónap múlva meg már megunja, az ilyen MMO-kat szerintem nem igazán magyar vagy magyar mentalitású embereknek találták ki.
    De, jól van ez így azok a magyar játékosok akik jók úgy is itt maradnak a férgese akit meg csak az "ingyen van" hozott ide meg kihúlik.