A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• FickDeineStory
    Szerintem nincs olyan, hogy legjobb Othell Rogue, Yul Archer stb, ahogy előfordul gyakran az is, hogy valakit a feed melett a bot és az ebay is hero posztra segít.

Például sokan Gustavs-ot tartják a legjobb tőrösnek pedig ő sosem volt hero és még is elverte a herokat is.
    De viszont én 80-as szinten tudtam nyerni Gustavs ellen úgy hogy ő 83 volt.
    De azok a tőrösök akiket Gustavs leölt volt, hogy leöltek engem.

Például BackKnight most hero lesz Naian pedig mikor ellene olyztam nekem nem volt nagy ellenfél.

Amit Odikee védelmében el kell mondani, hogy a rivális top klánok is szintén feedelnek embereket. Sőt botoznak, ebayznek használnak ranger-t.
    Szóval Odikeenek is élni kell ezekkel a dolgokkal ha eredményesen szembe akar velük szállni.

De minél kevesebbet használ valaki ezekből csalásokból úgy hogy például iHoKc mindent használ attól jobb tőrös valaki.

Ha valaki megszerezi a hero címet úgy, hogy nem csal, nem feedelik na azt már talán ki lehet jelenteni úgy mint kasztja legjobbja az adott szerveren.