A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
FickDeineStory #86213 Te hülye, a Koreaiknál még, úgy volt, hogy egy account-on át lehet adni a HB potikat.
Sőt itt is át lehet, miután meg kérdeztem utánna már kaptam a választ hogyan.
Nem csodálkozom azon, hogy van egy másik karid, meg akkor sem ha most csak hazudsz.
1 nap alatt fel lehet most valakit rántani lvl 1-ről 85-re.
Azt inkább had ne soroljam, hogy te milyen hülyeségeket mondtál. A screenshot-ok megvannak.
Nem hiába mindenki a "strange person" ként emlegetett a hátad mögött, ma a klán egész nap azon röhögött meg tegnap is milyen topikokat nyitottál itt az SG-n.
"A paradicsom miért zöltség?"
"Milyen takarítogépet vegyek?"
Srácok mindenkinek ajánlom nézze meg Shiela Biomage profilját milyen topikokat nyitott meg és a hozzá fűzött kommentjeit én tegnap két óran keresztül röhögtem rajta.
Irígy kedhetsz arra, hogy én melyik klánokban játszottam stb, de ez senkit nem érdekel, az emberek csak röhögnek rajtad.
PvP-vel is mindig játszottad a nagy fiút, de sokszor volt hogy órákig a városba rohangált összevissza dupla xp alatt mert nem mertél kimenni XP-zni, miután mindig megfeküdtél.
Az jó ha az embernek sok az önbizalma, de ez téged egyenesen hülyévé tett.
Én továbbá nem szégyellem ha hibázom, vagy hülyeséget kérdek, vissza olvashatsz mennyi hülyeséget írtam le ide.
De én legalább tanultam belőlük, amíg te csak egyre hülyébb leszel.