A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• FickDeineStory
    Szerintem is kezd már túl sok lenni, amit magadról gondolsz.

Itt vagy egy éve meg lett a 85 neked mire GD kijött mert volt azóta 8-10 dupla xp event meg egy rakat revita pop, nevit blessing egész nap, még nem jelenti azt, hogy tudsz is annyit a játékról mint mások akik itt vannak.

Amikor én kezdtem én is sok hülyeséget leírtam és sok mindent nem hittem el, hogy úgy van ahogy mondják, de legalább nem állítottam be magamat olyannak aki sokkal okosabb mint ők.

De neked az a képzelgésed, hogy a te egy éveddel már "profi" vagy mikor távolról sem.

Én is játszom itt 5 éve, de egyeltalán nem hívom magamat profinak, mivel sok dologról lemaradtam főleg azért mert nem igazán vagyok hajlandó csalókkal egy klánba játszani, így az Antharas, Valakas, Freya, Beleth vagy Baylor ölések kimaradtak például.

De tanultam néhány olyan dolgot is amit ők nem tudnak vagy kevésbé olyan jól.

Szerintem ezt azért így már a profilod szerinti 30-35 éves korodra be lehetne látni, hogy nem mindenben te vagy a legjobb, speciel az L2-ben nem legalábbis eddig még nem...