A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
FickDeineStory #86102 Én is terveztem, hogy majd játszok az Innovánál is, de végül nem lett olyan lett amit vártam volna tőle.
Phobus azt hiszem, hogy C1-től játszik, szóval ha nincs is a legjobb tőrösök között, de noobnak nem noob.
Ha már felhoztad, hozzá a játék időt is akkor 2 év alatt lehett valakit noobnak hívni, 4 év alatt haladónak 4 év felett már profinak.
De ez persze függ attól ki mennyit játszik.
Szóval attól még, hogy valaki az X-ben íjász karival nyomja még nem lesz egyből Troy, Spirra vagy Phantomas szintű íjász.
De igazából profik akkor lennénk, ha az NCsoft vagy valami más cég által lennénk fizetve azért, hogy játszunk az ő logójuk alatt mondjuk és legyen a klán neve az ő cég nevük stb.
Jót tett a PvP-nek az, hogy nem lehet CP-zni meg HP potizni annyira mint egy héttel ezelőtt. Régen is így volt ahogy Goku mondta akkor se nyomták a játékosok százával a potit.