A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• biomage
    Ne maradjak ki a mókából :)

Innova PTS
    forgotten scroll nem lehet használni
    30 percenként crash, annyi crasht kaptam 1 nap játék alatt amennyit a Naia eddig.
    lag mindenhol, a szerver státusza light, nyomok egy skillt és 2 mp után a csík feltöltődés után történek meg, látszik hogy most rakták össze és még semmit nem javítottak.
    És most a live szerveröl
    elsö nap:A kezdők elérik a 25 lvl | profik elérik a 65lvl, én kb itt leszek | és lesznek a gazdagok, ők már 81 en lesznek :P, meglátás, ezek a gyikok valszeg pkzni fognak hogy senki ne tudja beérni őket, és senki nem lesz képes megölni őket, és ez lesz az első két hónapban.
    Még valami, pár skill neve más itt mint a ncwestnél nem is értem miért nem vették meg az ncwest fordítását, nem beszélve a küldetésekben lévő teendőkről, igen az is más.

Ncwest
    Itt legalább normális a szerver attól függetlenül hogy alapból high a traffic :), és vannak segítők is aki tud adni akadémiát, innovát 1000% hogy nem lesz :P, majdnem minden class skillje jó, kivéve a summoner, tele van buggal, a lényeget már kolbász leírta :) ncwest a jobb

És most maga a gdröl.
    a karakterek közti különbségek csökkentek, például pár napja egy noob dagger megpróbált ölni "phobus", és csak úgy tudott hogy nem egyedül jött :D.
    Kitartatom 5 secig stunban mire behaltam :).

pár dolog zavar :) az pedig a cp potik, jelen pillanatban a top cp a hot springs cp potion ami add 1k cp >< ?
    A feoh wizardomnak van vagy 10k cpje, és egy szar 5 perces potit tudok használni, a régi hasznos normal cp nem tölt 1% sem, healer nélkül nincs is értelme pvpzni, a legnagyobb ér vágás az volt hogy eltűnik a heal skill a feoh wizardnál, és kap egy szar semmire nem használható heal skillt,10 seces hp drain aminél még mozogni sem tudok, és csak akkor kapok hp ha hp sebez.
    Na mindegy, de azért jó a játék :), lehet vele jókat pvpzni ha tudsz.

Frag lemaradt az hogy ha karmád van, és ölsz karmásat, csökkenni fog a karmád ;)

Na csá