A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Vamp17
    Szia.

Igen én vagyok az a Vamp, aki az MMOpium-ra ír és nem igazán érzem azt, hogy te vagy bárki innen megmondhatná, hogy én, mint magánember milyen játékokkal játszhatok, illetve miről írhatok cikket, vagy miről nem...

Az, hogy mi a véleményed a GS-ről, vagy a blogjairól, a te saját egyéni dolgod. De azt hagy ne mond már meg légyszíves, hogy mi milyen játékokról írunk, illetve az adott játékról mi a véleményünk! Mellesleg, ritkán véleményezünk játékot, főképp hivatalos forrásból érkezett sajtóanyagokat használunk.

Mellesleg, egy másik játék kapcsán sem találkoztam még azzal, ami itt a L2-nél folyik... Ilyen szintű ellenszenv, amit mindenki ellen tanúsítotok, aki másképp gondolkodik mint ti, az egyszerűen megdöbbentő...

Szóval igen, lesznek L2 hírek továbbra is az oldalon, egyszerűen azért, mert az a dolgunk, hogy MMORPG-ről írjunk híreket. Mindenki előtt ott a lehetőség, hogy kipróbálja a játékot, nem fogunk senkit ettől elriasztani. Az, hogy mi a mi szubjektív véleményünk az L2-ről, illetve a az L2 közösségéről, meg fogjuk tartani magunknak, ahogy eddig is tettük.

Üdvözlettel:

Vamp
    MMOpium.hu