A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Chear
    Ritkán szólalok meg a fórumon, mert magam sem szeretem túlzottan az itt uralkodó stílust, de Te megérdemelsz néhány szót. Ugyan nem engem kérdeztél, de engedd meg, hogy válaszoljak:

"Na most ne fárasszál már, hogy neked ez a bajod... Te nyelvtan tanár vagy mi? A fórumon hol érdekel, hogy mi mennyire van helyen megfogalmazva... most Steam-en, meg a többi helyen ékezetet se használok, akkor már idióta barom lennék?"

- Nem, de szegénységi bizonyítványt állítasz ki magadról. Gondolkozz el azon, hogy minken miért érdekelne, hogy választ kapj, ha annyira sem méltatsz minket, hogy értelmesen kérdezz?

"Mikor az államvizsgám 4-es lett? Nem akarok ezzel felvágni,l de ne legyél már ekkora gyökér, hogy ha valaki kicsit magyartalanul ír egy fórumra, akkor az már csak egy hülye lehet."

- Nem, csak igénytelen és ez minősíti az államvizsgádat kibocsátó intézményt is.

"AZ hogy a való életbe is ilyen vagy... hát engem nem érdekel, nem rám tartozik, de azért legyél már tisztelettel mások felé..."

- Az alapvető tisztelet ugyan kijár minden ismeretlennek, de azt magad dobtad el, amikor minden utánajárás nélkül kezdtél el kérdezősködni. Szóval, mit is kéne tisztelni egy szerény képességű, igénytelen fórumozón?