A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Vicodine #85966 Seemi bajom a szavak jelentésének értelmezésével:) Igen, valóban eléggé kezdö srácnak tünik a gyerek itt ezekben a berkekben, de attol,m ég h idejön infokat gyöjetni, és az mások szemében "faszság", meg értelmezési zavarokkal küzd bizonyos szavak jelentése kapcsán, az nem jelenti azt, legalább is szerintem, hogy atomjaira kell szedni a srácot. Szerintem is atom baromságokat mondott, de azért olyat, amivel a hangnemet kiérdemelte volna(bár nem olvastam el minden hozzászolást, mert fizikailag fájt már helyenként..:D) ,és ez az, ami miatt kinyilvánitottam nem tetszésemet, ennyi. De te legalább tudsz értelmesen is beszélni, nem ugy mint itt páran, akiknek kb. a legnagyobb mellveregetésük az, amikor kijelentik, hogy bizony itt sunyulni meg lapulni kell, hogy majd az itt forumozok esetleg talán talán...majd befogadják, és netán még válaszolnak is neki egyszer, ha majd kiérdemelte a nagy "Ő"-k tiszteletét, pedig azok a bizonyos emberek ugyanolyan vendégek itt, mint mindannyiunk. Semmi más nem kurt fel agyilag