A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Frankie87
    Na akkor kezdjük... idejöttem és ezt meg mertem kérdezni...

Üdv!

Olvastam hogy nálunk decembertől lesz ingyenes az L2. Olyan kérdésem lenne, hogy hány rate-es szerverek lesznek, és hogy ott hány bottal lehet majd játszani?
    Olyan kérdésem is lenne, hogy, ha van eladó karakteretek akkor vennék is. tyrant kéne a legjobban. Jöhetnek az ajánlatok itt, nem kell PM, más is láthassa.

Ebben először mi volt az a retardált kérdés?

Erre jött a válasz:

Frankie87 te is inkább valami HR szervert keress, nem tenne a lelkivilágodnak jót egy off szerver és főleg azért, már most meghaladja az agykapacitásodat a dolog.

A köv:

ahha oké, amiért ilyen értelmes kérdéseket tettél fel most már látom milyen intelligens is vagy valójában, és szerintem ne mondj többet azzal csak rontasz a saját helyzeteden, előtte olvassál még egy picit aztán kérdezz.
    Leépültem???? ha te mondod az tuti, főleg azt sem tudom ki vagy de nem is érdekel.Csók a családnak!

Ezek miért annyira szánalmas kérdések? Idejöttem és feltettem azokat a dolgokat amiket nem tudtam...:S és te ilyen válaszokat adsz... és akkor nekem akarsz írni egy olyan levelet, hogy én vagyok retardált, meg kapom a kioktatást, hogy én hogy merek kérdezni itt.. hisz itt van pár balfasz, akik már oltogatják itt egymást több éve... és hogy ide aki új, és kérdez, az el lesz küldve a kurva annyába, hisz hogy is mer ide írni... ráadásul nem akarlak megbántani, de amiket rólad írtak itt PM-ben az több mint szánalmas... úgy tűnik más se bírja itt a nagy pofádat. Bagolyfejű gyerekről nem mondok inkább semmit, mert az neki minden napos hogy a régi ismerőseit oltja... hát sajnálom a képzeletbeli haverjait is, meg a családját mert ritka nagy gyökér.

Másrészt... én jól neveltnek tartom magam, azért tartok még mindig itt, mert nem tűröm, hogy ha valaki normálisan egy fórumon feltesz egy kérdést, ami ide tartozik akkor csak oktalanul lehordják... ha nem válaszolnak még elfogadom tovább lépek... na de olvassatok már vissza... hogy ezeken kívül is miket írtak. Nem sírok, de ez nem normális, és nem nyugszom bele.

Ennyit akartam mondani, bocs a rossz fogalmazásért, de sok a meló....