A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
"Mind2nel lesz itemshop, ahol mindenfele sapkat meg egyeb szarsagot lehet venni, de semmi olyat igazabol, ami eszement elonyt jelentene."
Azt hiszem csöppet nagyon elvagy tévedve,hogy mit is lehet kapni az orosz item shopban úgyhogy ideje rendet rakni a fejekben mi várható most.
Innova EU szerver(ek):
December elején indul GoD update-el ingyenes,azonban pontos időpontot én még nem tudok.(orosz ismerősök szerint dec. 14). Valószínűleg szerver helyileg is Oroszországban lesz,úgyhogy azzal a ping-el számoljatok.
Csábító lehet új embereknek akik eddig free szerveren játszottak,és szeretnének egy teljesen új official szerveren lvl 1-ről kezdeni több ezer emberrel.Alap rate 1x(no dual box) azonban premium accountal ez 2x lesz(dual box).Egyik óriási hátránya az "epic"
itemshop,illetve a tré kliens fordítás. Innova itemshop
Íme a "semmi előnyt" biztosító itemshop(árak rubelben vannak) ahol ajánlom figyelmetekbe a destruction ews-t(Chest Latusa) illetve az anakim scrollt tartalmazó(chest allegro) dobozokat.Aki játszott h5 krónikával offon,az tudja hogy ez a scroll tette tönkre valójában a pvpt.
Mielőtt elfelejtem,Innova szerverek rendelkeznek csodás Frost-tal(anti hack rootkit),ami lazán auto bannol ha talál a gépeden walkert,rangert,illetve ha netalán ilyen nemű oldalt látogattál és benne maradt böngésződ előzményeiben.(Ranger-el ugyanúgy lehet botozni,auto targetolni etc. Frost mellett is,csak tudni kell hogyan ;)
NCsoft szerver(ek):
November 23.-a óta teljesen ingyenes lett és nov 30.-án GoD-ra átáll.(reméljük:D). EU szervert(Naiát) az Innovával történt megegyezésük miatt áthelyezték Amerikába,aminek természetesen mi kurvára örültünk,hiszen így élvezhetjük a régmúlt sieghardt pingjét(1 sec-es delay van nálam) Battleping-el azonban tökéletes(timezone maradt a régi különben már én sem játszanék itt).
Megszámlálhatatlan NCsoft fail után "csábító" lehet azoknak akik nem szeretnének 0-ról kezdeni,és egyből november 30-án 85.100%-ról indítani és kipróbálni ezt az L2 2.0-át.Ajánlom azoknak is,akik rendelkeznek valamilyen ismerőssel offon mivel tudják segíteni felszereléssel,power level-el vagy esetleg helyből 83+ -os karakterrel(nekem is van pár) a régi havert.
Itt is ugye bevezették az item shoppot,azonban eddig csak a web shoppot lehet látni teljes pompájában.(Webshop ). Az ingame shop-ról még nincs meg a teljes lista,csak egy töredéke(november 30-án derül ki mi is lesz konkrétan).
Ingame Shop
Nincs Frost hanem maradt a "jól bevált" Gameguard.(szart sem ér:D)
Úgyhogy itt bizony maradt minden a régi Ranger ügyileg.(nincs tudomásom egyenlőre új védelmi rendszerről).