A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Skynet85
    Lehet, sőt elhiszem, hogy többet :D de én nem hentelek egy percet sem, pedig amikor kezdtem én voltam a hent király aztán hál isten változott a életem(szerintem) jó irányba, és többet nem kötött le, hogy nah megint egy fettered soul olé 4X xp hajrá az enyém lesz. Mindenki azért játszik amiért akar engem nem izgat ki legit, és ki botter, csak elmodtam a véleményem, ahogy az elöző hszben is. Btw én is beszélgetek ventrin emebrekkel azt az only pvp nem zárja ki, ahogy az rb partykat sem. Még vmi, nem felvágás kép írtam amit írtam, mint mondtam tőlem mindeki akkora kocka lehet amekorra csak akar, én is az vagyok csak másba ölöm az időm és szerintem a henteslés idő pocséklás ennyi.:D A témáról ennyit mert ebből órási falme lavina indulhat a két tábór önérzetes emg testesítői között és ezt nem szeretném :D