A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• solyomb
    A szint gear elmélettel egyetértek, de ez az 1 hónapos mondat azért erős túlzás szerintem. Leginkább most az 1v1 részre térnék ki, Ödiboy már leírta a jelenlegi 9v9-t (bár azt nem írta le, hogy jó pár dologban ott a szoftver ami remekül támogatja a jónépet:) ).

Amikor aktívan olyztam - akár szimultán 2 szerveren -, a saját kasztjaimból, elenyésző volt azon karakterek száma aki meg tudna verni 10ből 2nél többször, de még más power classok között is volt jó pár olyan játékos akire igaz volt ez az arány. Nem hiszem hogy a szintem vagy a gearmen lett volna eget rengető, így az elméletedből kiindulva, vagy mindenki új fiú volt és még nem játszott egy hónapja, vagy a Világ összes "Pető intézetében" a lineage2 volt a szabadidős foglalkozás:)

ui: a 10 gomb se feltétlenül igaz, 6 skillbarra van szükségem egy oly meccshez:)