A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Bennem is pont ezek a kérdések fogalmazódtak meg először, és aztán körülnéztem. rengetegen játszanak, az eu-s szerver is tele, a piac nagyrésze átköltözött adenba, de minden városban sokan vannak. meglepődtem, de olyan helyek, mint oren, hunters village stb mind tele playerrel.
Ez nekemis furcsa volt elsőre, mivel én is kamael idején hagytam abba, és akkor is tele volt minden, de bottal, most nincs bot (legalábbis egy hete nem találkoztam botossal) és mégis sokan vannak. még kezdő helyeken is.
Amcsi szerveren kicsit más, ott nincsenek ennyire szétszórva az emberek, ott giran maradt a piac, adenban kevesebben vannak, és más városok is inkább kihaltak, és mindenki egyhelyre tömörül. Eu-s ezzel szemben kicsit szétszórtabb, de ez sztem inkább pozitív, mivel minden városban lehet találni embert, partyt.
Ahogy láttam, és játszottam (kb 1 hete tolom újra) most valahogy jobb a jéték légköre, emberekkel találkozol, és nem akar a nyakadba sózni adenát mindenki. (ezért is tüntek el a törpék giranból, nem éri meg kiültetni a botot.) Lényegében olyan lett a játék, mint amilyennek lennie kellett volna pár éve. Ezt a botírtást már korábban megtehették volna.
Magyar légióval azonban még nem találkoztam. (sőt magyar játékossal sem... :( )