A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• GamerAdams007
    Hali! Lenne pár noob kérdésem, most, hogy benéztem újra L2-re.

Naia szerver tényleg ennyire kihalt (netán maga a játék), vagy csak a kiegek óta odébb költözött a társadalom? Interlude idején játszottam utoljára, Kamaelt már csak PTS-en meglestem, aztán ott is hagytam. Most hirtelen felindulásból letöltöttem, patcheltem a klienst, meg befizettem 1 hónapot, gondoltam megnézem mi változott, meg indítok egy karit legyen mivel funolni erre az időre. Előtte még azért belogoltam korábbi silver rangeremre, akit anno Giranban hagytam, és most meglepődve vettem észre, hogy kb 10 embert láttam ülni. Emlékszem régen nem is lehetett látni a talajt a sok árus feliratától. Magasabb szintű karaktert is csak elvétve látok 1-1-et. Más lett a piacváros?

Más: néztem, hogy vannak ezek a common itemek. Ezek tényleg csak annyiban különböznek, hogy nem adnak set bonust, illetve nem lehet őket semmilyen tekintetben enchantolni? Fejlődéshez ezekre szerintem nem is nagyon van szükség, és ahogy láttam az alap statjaik ugyanazok, az áruk viszont röhejesen alacsony. 20-at dingelve full D-be öltöztem Gludinban, és alig költöttem 50k adenat.

Más: Mik ezek a Gracia-s területek? Látom új térképe van, nézegettem patchelés közben a patchnote-okat is a kiegre vonatkozóan, de így elsőre nem sikerült rájönnöm, hogy az milyen terület akar lenni.