A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
FickDeineStory #85391 Hali!
Egy-két új dolog a Goddess of Destruction-ről, ami nem jelent hivatalos oldalon sem, viszont a Lineage 2 egyik producerétől származik. (annyival bővítettem, hogy sokan az AIONhoz hasonlítják az új skilleket és valamennyire megpróbáltam összevetni őket).
Szóval biztos, többen közületek látták azt a videót amit a G-Star 2010-en valaki felvett miközben egy másik játékos játszott vele. Ugye egyből körbe szaladt, hogy ez lesz a GoD gameplay, de ez nem igaz. Az amit ott kipróbál hatott mindenki puszta tech demo volt mint ami a Bostoni Pax 2011-en is volt.
Ugye láthattuk, hogy a kombó skilek is megjelentek a játékba, ezekről sokaknak egyből az AION jutott eszébe (esetleg Age of Conan), na hát itt nem úgy fog a dolog működni mint az AION-ban. Ott emlékeim szerint volt egy-eg alap skill és később tanultunk újakat amik hozzá főzödtek az alap skillekhez és ezt kombó formájában el lehetett nyomni.
Itt a Lineage II-ben csak kevés skillnek lesz kombinációs lehetősége, például a tank "magához rántós skilljéhez" hozzá kombózhatunk egy shield stun-t.
Ez az új speciális ugrás a gyors helyváltoztatást fogja szolgálni csupán.
Emelett táltam egy-egy world map térkép részletet is. Ebből az derül ki, hogy Dragon Valley mostani formájában fog megmaradni, Hunters Village elvileg megint csak, a Fortressek is szerepeltek a térképén szóval azok is játékban lesznek továbbra is.
Új illetve újra alakított területek lesznek:
új területek
1. 00:07-00:13
A Forest of Mirror és a tőle északra illetve keletre lévő területek lesznek átalakítva.
2. 00:14-00:17
Ez lesz az újá épített Talking Village és egyben jelenlegi tervek szerint minden faj innen kezdi a játékot majd.
3. 00:23-00:27
Ez szintén Talking Island a mostani Elven Ruins területén lesz.
4. 00:28-00:35
Anghel Waterfall, ugye mint az angol neve is utalrá itt van egy vízesés, ha esetleg van lehetőséget felrepülni mondjuk egy Wyrn-el a vízesés mellett láthatjátok hogy ot csak egy üres tér van. Na ezen a helyen a lesz kialakítva ez a terület ami valószínű Magmeld lesz.
5. 00:36-00:39
Szintén Talking Village
6. 00:40-00:44
A megújult Wasteland (itt készültek az új kasztok bemutatói is)
7. 00:49-00:52
The Forbidden Gateway, eddig ez a kapi zárva volt, a GoD-ba beléphetünk ide is, ez a pár másodperc ezt a belső teret mutatja be. A szobor egyébként Octavio-t a GoD egyik Epic Boss-át ábrázolja, Ő lesz az a boss aki egy oroszlánok által húzott kocsival érkezik.
8. 01:00-01:01
Gondolom mindeki járt már Isle of Prayer-en a közepén van egy épület ami a levegőben található, ez a jelent onnan származik és ez a boss szintén az egyik jelentősebb ellenfél lesz.
Eddig ennyi, összességében szerintem nagyon sok jó kerül bele a GoD-ba pedig jó ha csak 10%-kát ismerjük eddig.
Igazából egyedül ami zavarja a játékosokat minden fele az a kasztok összevonása (a Koreaiakat nagyon zavarja) szóval ez nagyon könnyen változhat majd a PTS alatt.