88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• csuzlee
    Neked most van aktív karid a Naian? PM-be dobd el a nevét :)
  • R0cknR0lla
    Naia-n vennék adenaát, ill karit (76+ nobless legyen az a lényeg) SOS
    [email protected]
  • phalanx
    WTS +10 vesper slasher focus, 280 fire (naia), ajánlatokat pmbe
  • Odikee
    wts 83ee/75 sws noble , minden skillje megvan , cucc nelkul . adena vagy huf . Pm/msn:[email protected]
  • Skynet85
    konkurenciánál beprobákoztam és nyertem... szal most egyenlőre nem kell
  • Lehuzlak
    Most adtam el... :)

Mennyi kellene ? És mikorra?
  • Skynet85
    senki ? :)
  • Skynet85
    Eu-n
  • Skynet85
    Adenát vennék pm with offers
  • Zod
    Sziasztok, most kezdem el játszani a Lineage 2-t, de máris elakadtam. :-)Invert mouse (Y-tengelyen) kellene, hogy tudnám elővarázsolni?
  • irenicus
    WTS/T lv 83-93% duelist,ami érdekel PK,SAGI,MS,GS 83+
  • FickDeineStory
    Egész komoly alkotás lesz még ebből a végén. Főleg, hogy még ez sem az a verzió amit PTS-re adnak ki. El is lesz napolva a PTS kezdete ami eredetileg Március 30 lett volna.

Egyébként meg az a critical error legyen a játék legnagyobb hibája:D. Mellesleg még pontosan a grafika az egy része a kiegnek amit még tápolnak, készítenek, ahogy hallottam.
  • Lullaby
    Ígéretesnek tűnik a GoD, főleg a crit erroral 22:33-nál :D
    http://www.youtube.com/watch?v=7_C76wYXLcQ
  • solyomb
    valaki szabadidott már ki karaktert?
  • FickDeineStory
    Akit érdekel itt megnézheti az új healer kaszt fontosabb skilljeit.
    Healer kaszt skill videó
  • DiamondHeart
    Szükségem lenne április elején olyan 1b - 1.5b adenára Naia-n. Ajánlatok jöhetnek pmben. Köszi :)
  • FickDeineStory
    Talán az is megérkezik egy nap.

Nem rég kaptunk mi NCwest játékosok az NCwest vezetőjétől egy levelet ebben három játék kapott kiemelet szerepet az AION a Lineage 2 és a Guild Wars 2. Ugye az AION-nál a 2.5-ös patch megjelenéséről volt a Guild Wars 2-nél az előkészületekről. De számomra, meg ahogy hallottam mások számára is meglepetés volt, hogy a Lineage 2-höz is komoly tervei vannak. Nagyon szeretné, ha a Lineage 2 elérné a legalább 10 éves pályafutást egy normálisabb mennyiségű játékos táborral.
    Részletekbe ugyan nem ment bele, de valami jelentős dolgot forgat a fejében mert azt mondja új ciklusa kezdődik majd a Lineage 2-nek.

Hogy mi lehet ez az eget rengető változást azt nem tudom. De leginkább 3 dolog lehetséges.
    1. a Goddess of Destruction-re értette (vagy egy még nagyobb update-re ami mégebben az évben megjelenik).
    2. egy F2P (havidíj nélküli játék) rendszer bevezetése.
    3. egy grafikai motor csere.

Mivel ez a 3 dolog van terítéken időről időre így valószínű ezekből egy vagy több dolog fog teljesül ebben az évben.

Persze lehet, hogy valami egészen új dolog lesz.

Mindenestre akármi is legyen muszáj hozzá marketingezni ha azt akarják, hogy legyen nagyobb játékos bázis. Csak összehasonlítás képpen. Japánban, Koreában, Taiwanon, Oroszországban, Kínában, Thaiföldön, Vietnámban és Indoznéziában van normális promóció és tele is van minden szerver sőt még újak is nyilnak.
  • triG
    Ez mind fasza, de! Mikor lesz már új motor alatta, ha lesz egyáltalán valaha is??
  • FickDeineStory
    Hali!
    Egy-két új dolog a Goddess of Destruction-ről, ami nem jelent hivatalos oldalon sem, viszont a Lineage 2 egyik producerétől származik. (annyival bővítettem, hogy sokan az AIONhoz hasonlítják az új skilleket és valamennyire megpróbáltam összevetni őket).

Szóval biztos, többen közületek látták azt a videót amit a G-Star 2010-en valaki felvett miközben egy másik játékos játszott vele. Ugye egyből körbe szaladt, hogy ez lesz a GoD gameplay, de ez nem igaz. Az amit ott kipróbál hatott mindenki puszta tech demo volt mint ami a Bostoni Pax 2011-en is volt.
    Ugye láthattuk, hogy a kombó skilek is megjelentek a játékba, ezekről sokaknak egyből az AION jutott eszébe (esetleg Age of Conan), na hát itt nem úgy fog a dolog működni mint az AION-ban. Ott emlékeim szerint volt egy-eg alap skill és később tanultunk újakat amik hozzá főzödtek az alap skillekhez és ezt kombó formájában el lehetett nyomni.
    Itt a Lineage II-ben csak kevés skillnek lesz kombinációs lehetősége, például a tank "magához rántós skilljéhez" hozzá kombózhatunk egy shield stun-t.
    Ez az új speciális ugrás a gyors helyváltoztatást fogja szolgálni csupán.

Emelett táltam egy-egy world map térkép részletet is. Ebből az derül ki, hogy Dragon Valley mostani formájában fog megmaradni, Hunters Village elvileg megint csak, a Fortressek is szerepeltek a térképén szóval azok is játékban lesznek továbbra is.

Új illetve újra alakított területek lesznek:
    új területek
    1. 00:07-00:13
    A Forest of Mirror és a tőle északra illetve keletre lévő területek lesznek átalakítva.
    2. 00:14-00:17
    Ez lesz az újá épített Talking Village és egyben jelenlegi tervek szerint minden faj innen kezdi a játékot majd.
    3. 00:23-00:27
    Ez szintén Talking Island a mostani Elven Ruins területén lesz.
    4. 00:28-00:35
    Anghel Waterfall, ugye mint az angol neve is utalrá itt van egy vízesés, ha esetleg van lehetőséget felrepülni mondjuk egy Wyrn-el a vízesés mellett láthatjátok hogy ot csak egy üres tér van. Na ezen a helyen a lesz kialakítva ez a terület ami valószínű Magmeld lesz.
    5. 00:36-00:39
    Szintén Talking Village
    6. 00:40-00:44
    A megújult Wasteland (itt készültek az új kasztok bemutatói is)
    7. 00:49-00:52
    The Forbidden Gateway, eddig ez a kapi zárva volt, a GoD-ba beléphetünk ide is, ez a pár másodperc ezt a belső teret mutatja be. A szobor egyébként Octavio-t a GoD egyik Epic Boss-át ábrázolja, Ő lesz az a boss aki egy oroszlánok által húzott kocsival érkezik.
    8. 01:00-01:01
    Gondolom mindeki járt már Isle of Prayer-en a közepén van egy épület ami a levegőben található, ez a jelent onnan származik és ez a boss szintén az egyik jelentősebb ellenfél lesz.

Eddig ennyi, összességében szerintem nagyon sok jó kerül bele a GoD-ba pedig jó ha csak 10%-kát ismerjük eddig.
    Igazából egyedül ami zavarja a játékosokat minden fele az a kasztok összevonása (a Koreaiakat nagyon zavarja) szóval ez nagyon könnyen változhat majd a PTS alatt.
  • GAthersw
    Valaki postoljon már be légyszi egy unbuffed Imperial Phoenixet, nem találok a neten. Tuti van valakinek a klánjában egy elég magas Penix Knight :)
  • csuzlee
    bazzeg Arte, gyere te is játszani :) És nem vagyok vénség, csak kicsit korosabb :D Gahterről meg semmit nem tudok, elvitte a kuki :D
  • ArTe
    Hellooo vénségek :D
    Mizu veletek ?
    Mi az a DC ? :D
    Gather még mindig szereti a kukit ? :D
  • csuzlee
    Ilu,

szerezz egy 76+ DC-t Naian és azonnal gyere játszani :DDDD
  • phalanx
    hajrá

http://www.l2guru.com/forum/showthread.php?t=138521
    http://boards.lineage2.com/showthread.php?t=214628
  • kistuby88
    Sziazstok!!Valaki tudna nekem segíteni a lineage2vel kapcsolatban,mert anno mielőtt szünetelt a szeró rengeteget játszottam,és imádtam a gamét,csak utána letöröltem a játékot,és nem tudom már h mit hogy kell csináln hogy mit honnan töltsek le...Valaki msnen segítene?Megköszönném!!Előre is!!
  • ErrOrHUN
    Facek Truby keres!!! Ne írj pm-et...
  • TruBy
    Facek ha olvasod ezt: ,.|..
    nem kell a pm... :)
  • TruBy
    Ramone ha olvasod ezt pls PM ram.
  • Lullaby
    Nah, akkor kicsit húzhatsz is ha már "miattad" tettek ki az SH-ból :D

Grat az új játékszeredhez, remélem jó sokszor megmutatod Advolnak is (;
  • TruBy
    Ohh szép kis pörgős szerkezet, mivel megy duracel? :D
  • daemonervosa
    nice title ;>
  • MadnessX

Új "drágaszág" :D
  • dom666
    WTS... Naia serveren

DC 79 eladó nobles

a gradees cuccok

dom7745-re mailt plz
    ár 20.000 HUF
  • dom666
    WTS... Naia server

adenturer 84 (nobless)
    nő - jó név
    0 pk pont

dyn dagger CD 165 - dyn la set (majdnem minden part 3x60 attr) - aden - heine guardian earring - dyn necklace - rare dyn rind - AQ+5
    kb 300 millio adena + minden ami a karinál van (abbahagyom a játékot, nem kell semmi)

a karinak minden 76alatti skillje +10es - lethal blow +6 - bluff+9 - focus power +8 - assasination +8
    minden skill betanulva... (81-82)

subok nincsenek

const parti van, ha érdekel megbeszélem velük hogy átveszi valaki...

ár: 30.000 HUF
    átvétel akár személyesen is ha ragaszkodsz hozzá
    ha érdekel írj mailt a [email protected] címre... azt sűrűbben nézem
  • Lehuzlak
    reinvite jöhet ide: [email protected]
    :)
  • semo1
  • moonlightsh
    Razi vagy?
    Erdekelne, hogy Teged hogy erintett ez a security update?
    :D
  • Endaer
    imo: http://www.voipservers.net/
  • VipJoco
    Ha valaki tud valami 3.0..... ventrilo szervert ami nem túl távol van azaz jó lehetne a ping és bérelhető is ne habozzon megadni a címet. THX
  • csuzlee
    Eladó DC-t keresek!