A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• sgjedi
    Jah, meg hát még egy gondolat az "összeghez", amit egy endgame kariert kell kiperkázni.
    Aki sokallja, az egyszeruen csak gondoljon bele, mi van a merleg ket serpenyojeben. Egyik oldalon egy endgame kari, egy rakasnyi penzert, amit azonnal teljes "értékében" használni tudsz, a masik oldalon meg kb az egészséges "mákos 1-3 %", hogy manapság te, saját magad egy ilyen karit fel tudsz önerőből botolni ugyan ilyen szintre, no de persze a cuccaid még akkor is be kell donalnod, szal akkor sem usssza meg az ember feltetlen olcson a dolgot. Mindez a "sajat kezu" karihuzas nyilvan eltart egy darabig, szal még a legjob powerXp-s groupba is szerintem "also hangon" 0.5-1 év, míg huzol egy 85/3x80-as karit. Es persze az a kis "édes" bannhammer bármikor agyoncsaphatja a "rózsaszín kis álmaidat" - mondjuk épp mikor fél szintnyire vagy, fél ev 0/24-es botolás után - BAMMM .... ott úszik a kis kari le a lefolyón....
    - Amugy tudom,hogy sok helyesirasi hibaval, meg nyelvtani hibaval irok... elobbiert a szaros német keyboard, ahol nyilván nincsenek kitéve a magyar ékezetes betuk, a nelvtani hibakért meg hát.... izé... én már kicsit törni eztet az magyar nyelvet mán.... :P