A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• sgjedi
    És akkor az összeg mellett még ne feledkezzünk meg a "leleményes és nagyon gerinces" magyra mentalitástól, miszerint - "Próbáljuk meg recallolni a karim.... legrosszabb esetben kibannolják NCék zsigerből a karit de én már ógy is pénzemnél vagyok, de ha mákom van, visszakapom a karit is és megint el tudom adni." Nem egy magyar player (köztük sok, akikből az életben ki nem néztem volna egy ehhez hasonló trükköt!!) eljátszotta ezt a húzást az eladott karijaikkal... Persze tegyük hozzá, nyilván nem csak magyarok recall-olnak.... De az ember azt remélhetné -balga módon -hogy legalább egy dologban "különbözünk" az átlag "hulladék szemét csaló külföldieknél".... persze a "jó magyar" erre a "reményünkre" is hamar rácáfol.... Szoval summa summarum akkor vegyen bárki L2-s karit - akár magyartól, akár mástól, ha fel van készülve arra, hogy esetleg "jobb esetben" két hétre rá a "régi tulaj" kibannoltatja a karid, "rosszabb esetben" a régi tulaj visszakapja a kariját és a pofárbaröhög...