A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
sgjedi #85026 Umm jah.:D
- Igen, a Summoner egy kissé egyedi "állatfajta", mert ugye az magában buffos és DPS... Azon ritka classok egyike, ami egesz jol megvan kulso buffos nelkul, bar azert 1-2 extra buff meg tovabb gyorsitja a fejlodeset, de ettol fuggetlenul tenyleg jol el fejlodget relative egyedul is - foleg herb-es helyeken.
- A 85/trippla nyolcvan plusz full bossexerset, meg +OE-s cuccok, meg skillek nem az en "elkepzelesem" szerint jelentik a "valamirevalo" karaktert. Mikor en a magam "szar kis" 84-es SoulHoundomat mertem korábban idézni, le lettem hordva, hogy az én karakterem még nem üti meg a "valamire való karakter" szintjét.... :S (Hogy én ezen a dolgon hogy el tudok csámcsogni, igaz? Nemhiába, "fehér ember nem felejteni...." :P)
- Meg meg ugy hogy tenyleg nem donaltal semmit, Rebus ugyis megvolt szerintem jo masfel ev, mig lett ahanyas, ahanyas lett (ezt jol megmondtam) és ugye botoltál azért rendesen, méghozzá abban az időszakban, ahol még azert nem bannolt annyira "rámenősen" NCfos. Szoval ahogy hallottam, van jocskan kulonbseg a mostani bot-bann riziko, es az akkori viszonyok kozott.... nem egy magasszintu karakter harapott fube mostansag holmi tulzott vakmeroseg miatt...- szoval ha a szegény ecceri "nyú pléjer" itt holmi legitkedésselakar "endgame babérokra törni", nem árt felkötni azt a bizonyos gatyeszt, anyut,aput bezsátolni, majd elásni, tesót meg elkuldeni Kinaba higanyt banyaszni kb 2-3 évre, hogy semmilyen IRL dolog ne zavarjon meg a kockulasban. Egészséges élet FTW.... :S
- Szoval amit allitasz, alapvetoen igaz, de csak bizonyos megszoritasokkal: tehat csak keves class jatszahato endgame-ben is full buffos support nelkul, es ugye ha mindezt bot nelkul teszed, akkor keményebb "kicccsákó" vagy. mint a Csak Norisz.... :S