A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
sgjedi #84794 - Azaz... mikor meg droppolta az ember a cuccokat a halalkor.... OMFG.... az nagy szopas volt...:D
- Amugy ha esetelg Odikee - meg egy gondolat erejeig - ha tenyleg nekem irtad a kommentet, hogy EN nem vagyok kepben PvP teren - hat nem tudom - remelem te is _C2_ ota jatszol OFFON legalab, mint en. Csak hogy legyen mihez hasonlitani, milyen volt REGEN a PvP.
- Amugy meg remelem MINDENKI, aki manapsag "PvP Istensegnek" tartja magát, remélem SEMMI SEGEDPROGRAMOT nem hasznal, es nem bujkal olyan gagyi kifogasok moge, olyan gyenge dumákkal, hogy "De én csak azért használom őket, mert a többiek is használjak." Es remelem minden ilyen "veszett fenegyerek" nem azt nevezi PvP-nek, mikor Botrangebol kitargeteli az epp 2-3 mobbal harcolo, felHp-s, 0-manás enemy playert, es sajat maga mogott 2 BOT buffossal, BOT BD-vel, meg BOT Healerrel bőszen kiront a fák kozul, es "BEOMFGOWNOLJA" az enemyt.... mindezt le is frapsolja, es aztan a sok kis puby klantarsaval egyutt a youtubot nezve osszegyulnek a klanWH-ban, es kiverik egymas farkat a "csodasan pro PvP felvetel" lattan.
- Es remelem, hogy a kis "PvPkiralyok" egy garast sem donateltetek cuccra, neadjisten nem vasaroltatok MAGAT A KARAKTERT is apuci Cred.Cardjával....
- Amugy mar ha csak most egy "rossz peldat" akarok hozni - sokan lehuzzak, hogy pl a WoWba a PvP = eszetlen ugrabugralas (Ami amugy nem igy van, de ez epp itt reszletkerdes - csak a sok WoW-al sosem jatszott tudatlan irja azt.) de ott legalabb meg mindig TE ugrabugralsz, meg nyomkodsz mindent, nem 2-3 felhulye segedprogram huzogatja a faszod, míg te önelégülten ráélvezel a monitorodra.... :S
- Amugy teny, hogy az L2s PvP isten olyan, mint az alkoholista ember - hiaba mondod neki eszervekkel alatamasztva, hogy o egy alkoholita, ugyis azt mondja neked, hogy o csak alkalomadtan iszik, es te vagy az, aki nem100-as... Ez van.... amit irok, azt is csak maganvelemeny es nem akarok senkit sem "lebeszelni" a PvPzesrol L2-ben... Ha valaki ilyen "magas szintuen kifinomult" PvP-re veri a makkost, hat tegye.... :o
-Mielott barmelyik okostojas flamelni kezd, megint hangsulyozom, ez az en maganvelemenyem (amit amugy eleg sok regi veteran oszt velem) szal ha te nem igy latod a dolgokat, aldasom rad, meg a hitelkártyádra, ugord az uzenetem, ezzel szivesseget teszel az egesz emberiseg szamara.:D