A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
sgjedi #84787 -- A mute ellenem nem er semmit... en meg azon is at tudok kiabalni... :D Csak max ugy teszel, hogy olyankor nem hallod, de ugyis tudom, hogy hallod.:D
-- Ray... Te ez a legutolso beszolasod..... kicsit ketertelmu... ez a bizonyos:A kevesebb néha több." - remelem nem a baratnod mondta neked vigasztaloan az elso kozos ejszakatokon... >.<
-- Biokéz... Az hogy hany jatekkal jatszol, az sajnos L2-hoz se nem oszt, se nem szoroz.... Hidd el, en a 28 evem alatt tobb jatekkal jatszottam, mint te (meg osi RPG-kkel is, amikrol te valszeg meg csak nem is hallottal, mint a Baldur's Gate, IcewindDale, Planescape Torment, NeverwinterN, A jo oreg Might and Magic VII, es VIII, no es meg sorolhatnam). Es mivel az itt levok legtobbje idosebb, mint te, valszeg ok is tobb jatekkal jatszottak, mint te... Ez az érved Kb annyira végott témába tehát, mintha valaki azt mondta volna:
x ember: "En gyorsabban futok 100 méteren mint te."
Erre te válaszul: "De én már 100 kecskét seggbebasztam."
Umm jo,,, derék munka... koszonjuk a hasznos informaciot... next plííííz.
- Amugy L2-nek kb annyi koze van az igazi RPG-khez (hogy az osi "Paper-pen-Dice" jellegu ejfelkor 4-6 haverral 20 zacsi ragcsalnivalo, 8 liter kola, 2 liter KV, egy koteg papir, es egy marek dobokocka tarsasagaban lezavart IGAZI RPG-zest ne is emlitsem) hogy a karakterek szintet lepnek, es skilleket tanulnak, es slussz... de ettol meg nem lesz RPG az RPG,mert RPG= ROLE PLAYING GAME. VAGYIS TE EGY KARAKTER SZEREPET JATSZOD EL... es egy jo kalandmudulban - es jo GM(kalandmester) vezetese mellett ez nem csak a "gyakasban" teljesedik ki.... a magadfajta "ELŐREMEGYEKÉSMINDENKITSZÉTBASZOK, CSAKHOGYFASZAORK-SHLEHESSEK" jellegu RPG-s "vérharcosok" az első 10 méteren felszednek 3 mágikus csapdát a KM gondos közbenjárásának köszönhetően, es hát nem nem dobtad meg a mentodobasodat? "Kalandod itt végetéééééér...."
-- Bár most hogy belegondolok, te biztos jatszottal a Hello Kitty Adventure Land-del is ..... bocs,,, akkor ebbol a szempontbol tenyleg felulmultal itt mindenki mast.... de nezd meg, hatha SG-n vagy Hello Kitty-s forum is...