A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• ElectricFeel
    igen masnak is teljesen ugyanez volt a problemaja a win7 x64 mellett a ruOFFnal, egyszeruen szervervalaszto kepernyonel nem ment nekik tovabb.
    Nem is tudtak megoldani a problemat es sajna ezert hagytak is a francba az egeszet... :(

En viszont Lancer szerveren nyomom, nagyon durvak a szerverek... :)
    Igen nehezkes az elejen megszokni hogy gatekeeper stb orosz, de hamar megszokja az ember, mondjuk neha idegesito kisilabizalni hogy mi micsoda de turelem megoldja... :D
    Mar gludio, de foleg dion meg giran lvl 20-35 koruli spotjain szinte mindenhol nyuzsognek az emberek, botot meg nem lattam sehol, katakban sem.
    Itt lanceren van egy nagy international klan, meg tobb kisebb is, a nagyban bennt vagyok es beszeltem azokkal akik mar regota a szerveren toljak es boven 80+ok, meg minden.
    Aztmondtak hogy nem eri meg botozni, mert ha lebuksz akkor eloszor csak 3 napos buntetes van, kovetkezo alkalomnal azthiszem 1 het, aztan ha tovabbra is folytatod akkor olyan szankciok vannak meg, hogy karakterek osszes cuccat-mindenet lepakoljak, vegso esetben meg permanent ban.
    Ettol fuggetlenul mukodesre birhato a bot, szoval szo sincs rola hogy lehetetlen botozni. :) Es mar jopar jatekost lattam a szerveren akik officialrol valtottak at ruOFFra.
    siege-tw idoben nem ritka az 5000+ player szam se. :)
    A jatekosok tobbsege constant partikkal nyomul, es szerencsere rengeteg english speaker player van lvl 40-50-60-78 skalan akik constant partit keresnek.
    Egyelore igy kb ennyi az amit eszrevettem az elmult par napban...