A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• darkmenx
    #84075 "Szevasztok. kérdeznék egy olyat hogy human tőrösnek melyik a legjobb dye pvp-re? Ki mit ajánlana? Nekem most +4 wit -4 int, +4dex +4con -8str van."

------------------------------------------------

#84090 "Helloka!
    valaki tudna adni 1-2 tanacsot Tyrant pvp/oly felszereleshez?
    dyna cucca van. viszont az erdekelne hogy pl fegyobol mit erdemes neki adni ha jollattam dyna es ica fistnek is rsk evasion, focus, haste SA-ja van. en hastera gondoltam +fire element, illetve most +4str -4con dyeom van. jah es a subskillek is erdekelnenek hogy mik lennenek jok neki. remelem valaki segit. köszke."

a mai erettsegi tetelunk a ket szoveg osszehasonlitasa. tegye fel a kezet aki kulonbseget vel felfedezni a ketto kozott.
    ha esetleg nem sikerulne akkor pisztacianak:
    "Te se officialon játszol, az tuti. Húzzál vissza a szar free szerveredre, aztán jáccá...."

ja es amugy nem hunter vedelmebe irodott a hozzaszolas de ugynezki, hogy a hipokrizises anusz verzes nalad mar a hatos stadiumban van.