Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Továbbra is adena végkiárusítás, 11ft/m franzon. pm vagy msn ha kell
[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse
85 Duelist/75 BD/75 Destroyer/75 SK
Meg tudja mondani valaki, hogy a PVP-sített S dual és Draco armor milyen plusszokat kap?
Vagy akár egy oldalt linkelni, ahol ezt megtalálom?
Köszönöm!
81BD/75PR/6xDA - on Sayha
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
s-es cuccok is vannak matik 20 giants codex s80 recik keymatik stb
ezeket viszont ha nem egyben viszi el valaki valószínûleg eladom
amennyiben tokkal vonóval viszed minden marad rajtuk
Eladó lenne 4 account.
1. 80gh/76he/76al/77necro + 53 crafter +52 spoilos+65 pala + 65 gladi +40 sph 25k huf
2. 75sb/47arbe + 79,8 titan + 74 pp + 40 sws +40 wc + 40 ee 20k huf
3. 77stemplar/79,5sd/78,7smaster/57sph + 70 spoilos + 60 crafter + 67 th + 57bd + 59 sorci + valami ork destro 25k huf
4. 65 overlord + 78se/77titan/76th + 54 esummoner + orc destro 20k huf
mindegyik accon a subbal rendelkezõ karikon cucc is van a grade armorok (ékszer fegyó hol ilyen hol olyan)
továbbá lesz kb 2 milliárd adena 10ft/ milla áron
ez a teljes végkiárusítás akit érdekel pm me
farmereknek tökéletes party lehet a 4 acc együtt 😊))
amennyiben valakit érdekel adenástól cuccostól mindenestõl
100k huf-ért viheti a teljes bandát. ebbõl jóval többet tud kiárulni bárki, csak nekem már nincs kedvem szórakozni velük.
az accok még kb 2 hétig aktívak
üdv: Kecske
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Egy dolgot viszont még szeretnék, ha esetleg akad itt olyan ember aki szivesen csinálna videót a karijaim pályafutásairól akkor az eresszen már meg egy pmet pls. Nem szeretnék nagyképûnek tünni, de ha kérhetem csak olyan írjon aki ért is hozzá. Köszi😊
adena donate stb.
de többször is láttam érdekes "RAID FIGHTER"-t cataban ami mozgott teremrõl teremre..... aztán van bot pt nincs bot pt.....
osszátok meg tapasztalataitokat
valaki tud scriptet / parancsot mondani walkerhez amivel SV-ben a kigyok általi halált meg lehet elõzni?
kellene valami olyasmi ami
ha 'XY' target -> (akkor)
stopfight
moveto
delay
startfight
ps.: LE A BOTTEREKKEL !
Ha valaki tud egy jó karieladós fórumot legyen szíves írja meg!
Köszi
[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse
Frissen kezdtem Teonon és elkezdtem gondolkodni rajta hogy csapódni kéne lassan egy klánhoz :/
Van itt olyan magyar klán ahova van tagfelvétel?
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
Fórum haver, fórum ellenség 😊
A távozás mezejére léptem L2 terén.
Egyszerûen kiégtem, ennyi volt.
Nem okoz már örömet az L2.
Valszeg még összefutunk itt sg fórumon vagy msn-en vagy Aionban jó pár arccal.
Mindenki másnak sok sikert kívánok a való életben.
Igen azoknak is akik nem bírták az arcom 😊
Egy utolsó kérésem lenne még néhányotokhoz.
Lenne 4 eladó accountom. Gogygo-ra hiába regeltem nem tudok hirdetni, mert 30 nap tagság meg 5 post meg mi a fene kell még hozzá.
Valaki aki hajlandó nekem meghirdetni az accjaimat pls telón msn-en vagy itt privben jelleze nekem.
Köszönet és a legjobbakat.
Üdv: Kecske
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz
A számítógépet meg másra is érdemes venni. Például tök jó rajzokat tudsz csinálni paintben, meg ilyenek...
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
az segitene neked, viszont gg detektálja...
szal nem árt egy gg kill se 😊
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
Ha ott az egész koliban senki sem ért ezekehez akkor menekülj onnan, de gyorsan. De, hogy valami "segítéget" adjak..
igaz én se értek hozzá, viszont van egy megoldásom,
úgyhívják: a l b é r l e t <#mf1>#mf1>
(kitartás, szerintem pár napon belül megoldódik)
Az lenne a gondom, hogy a koliban (Debrecen Campus) le van tiltva minden amiért érdemes gépet venni...(torrent, L2, ventri).
Állitolag valahogy ki lehet kerülni a rendszert és meg lehet csinalni hogy müködjenek ezek a dolgok. Mondjuk egy L2+ventri böven elég lenne.
Keresgéltem googlen de nem igazan talaltam hasznalható cikket.
Ha valaki ért ezekhez a dolgokhoz és tudna segíteni nagyon hálás lennék érte!
Elõre is köszi
egy olyan gondom lenne hogy Windows 7-et használok és GameGuard hibám van (610). ha leszedem azt a bizonyos "gameguard.des" fájlt és felülírom és játékból indítom akkor behal az egész és kékhalál vagy ha nem kékhalál akkor az EXE hibát észlelt ezért leáll.
Aki tud segíteni az legyenszíves segítsen! 😊
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
RETROBOY, nekem pharo cucca teljesen jol mukodik, csak kicsereltem a des file-t, l2.bin-t atneveztem l2.exe-re es ennyi.
Mielott ezt megtettem volna, futtattam egy full check-et az eredeti fileokkal. Win reinstallnal ugyis mindig megcsinalja, szal en megcsinaltam most is.
Ellenben ezekkel a "64biteskompatibilis" virusírtókkal küzdöttünk rendesen mire sikerült L2-t játékra bírni... Jelenleg az eset-et használjuk -az megengedi hogy belépjünk...
FeketeVipera 77 SS