88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Modaa #84102 És az új részek tesztje kb mennyi ideig szokott tartani illetva hogyan indulnak a karik.
-
Chear #84101 Kapásból nem tudnád megmondani a jövő heti nyerő lottószámokat? -
ErrOrHUN #84100 hát a tyrantról általános kérdést feltenni eléggé retail szagú. márpedig ez általános kérdés és nem serverspecifikus. én tegnap óta kíváncsian várom, hogy mi lesz a válasz, mert nem sok magyar tyrant rohangál retailen, főleg nem mainen :P
mindenkinek van itt helye, amíg nem freeserveres dologról kérdez -
triG #84099 Annyira nincs, mint a f@szarcúaknak amilyen Te vagy. -
#84098 #84075 "Szevasztok. kérdeznék egy olyat hogy human tőrösnek melyik a legjobb dye pvp-re? Ki mit ajánlana? Nekem most +4 wit -4 int, +4dex +4con -8str van."
------------------------------------------------
#84090 "Helloka!
valaki tudna adni 1-2 tanacsot Tyrant pvp/oly felszereleshez?
dyna cucca van. viszont az erdekelne hogy pl fegyobol mit erdemes neki adni ha jollattam dyna es ica fistnek is rsk evasion, focus, haste SA-ja van. en hastera gondoltam +fire element, illetve most +4str -4con dyeom van. jah es a subskillek is erdekelnenek hogy mik lennenek jok neki. remelem valaki segit. köszke."
a mai erettsegi tetelunk a ket szoveg osszehasonlitasa. tegye fel a kezet aki kulonbseget vel felfedezni a ketto kozott.
ha esetleg nem sikerulne akkor pisztacianak:
"Te se officialon játszol, az tuti. Húzzál vissza a szar free szerveredre, aztán jáccá...."
ja es amugy nem hunter vedelmebe irodott a hozzaszolas de ugynezki, hogy a hipokrizises anusz verzes nalad mar a hatos stadiumban van. -
#84097 A nem fizetős (free) szerverekkel kapcsolatban a free fórumon keres információt. A topik olvasói nem tudnak semmit a free szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte. Fönt ez van kiiírva. Magyarul ami nem off, nem írhatod ide...
Truby, kapásból ahogy irta mar tudtam h nem offon jatszik. És ami nem off, annak itt helye nincs...
Ennyi. -
#84096 Nem offon jáccom az igaz, de tudtommal normálisan kérdeztem valamit. ha szúrja a szemed amit kérdeztem akkor így jártál. és ha jólemlékszem nem free szerverrel kapcsolatban kérdeztem hanem úgy általánosságban mivel valami csoda folytán arra gondoltam hátha itt tudnak válaszolni a kérdésemre. (elvégre itt pro officialosok vannak mint te, mondjuk lehet te már megszoktad hogyha nemtudsz valamit és megkérdezed valakitől akkor elküldenek a picsába, de szerintem nem bűn kérdezni a tapasztaltabbaktól akik már jópár éve tolják az L2-t bár én sem ma kezdtem el de tyrantom még nemvolt).
Truby köszi a választ. -
#84095 Érdekes egy ember vagy. Kb olyan 6-7 post-tal ezelőtt kértél tőlünk segítséget, és most mikor más kér elküldöd a picsába? Nem volt a posztjában semmi free szerverrel kapcsolatos szöveg, nem tudom miből következtetted ezt ki . Hunter, olyan fegyvert használj, amin van haste, és fire-t tegyél a fegyódra, mert az infernal form + fire attributet ad. Skilljeidet fire-re ragd, nyomd fel a stunt, és a slow-odat, amit tudsz azt fire attribute-ra, és kész. Ha kell több infó, keresgess L2guru.com-on. -
#84094 Te se officialon játszol, az tuti. Húzzál vissza a szar free szerveredre, aztán jáccá.... -
#84093 Épp felkészitik az üj Krónikára 1-2 hét -
#84092 A legtobb magyar a #sayha -n van :)
fixed. -
Modaa #84091 A PTS mikor lesz újra online? Mert a updater nem enged tovább. Egyszer gyorsan rámentem a startra, akkor sikerült belépnem és csináltam is karit, de az 1-es szintről indult, és a játékban nem volt semmi, se npc se mob. -
#84090 Helloka!
valaki tudna adni 1-2 tanacsot Tyrant pvp/oly felszereleshez?
dyna cucca van. viszont az erdekelne hogy pl fegyobol mit erdemes neki adni ha jollattam dyna es ica fistnek is rsk evasion, focus, haste SA-ja van. en hastera gondoltam +fire element, illetve most +4str -4con dyeom van. jah es a subskillek is erdekelnenek hogy mik lennenek jok neki. remelem valaki segit. köszke. -
#84089 Meg lehet, itt:
http://www.lineage2.es/misc/retail.php
A legtobb magyar es joarc a #sayha -n van :) -
voloume #84088 tanulj meg oroszul
ui.: igen, csak ennyi -
#84087 esetleg online játékosszámot meglehet nézni valahol? -
#84086 Üdv,mit gondoltok érdemes még elkezdeni l2-t ?és ha igen melyik szerón.Mer ha eredeti lefulladt akkor nem szivesen adok ki pénzt érte:) -
DiamondHeart #84085 nagy mennyisegu adenat vennek Teonon, ajanlatot pmbe,
koszonom -
#84084 Köszönöm szépen a segítségeteket. -
ErrOrHUN #84083 igen -
#84082 És kérdeznék még egy olyat, hogy mire húzzam a tőrös skilljeit? Fire stone van a tőrön, akkor fire-re toljam?
Köszi -
#84081 broken game -
#84080 Most ezzel a szöveggel oltasz, hogy hülye vagyok, vagy nem rossz amit írtam?
A többieknek köszi. -
#84079 Ahogy a nagyok is
-
ErrOrHUN #84078 gladinál ez igaz, de tőrösnél úgyis a lethal ratenek kell jobbnak lennie, az meg nem str függő asszem. A Ray féle a nyerő -
#84077 +5 dex +4 con -9 str, vagy az, amit te írtál imo. :) -
#84076 Mivel minden skillcrit és minden mastery STR alapu ezért nagyon jó választás. -
#84075 Szevasztok. kérdeznék egy olyat hogy human tőrösnek melyik a legjobb dye pvp-re? Ki mit ajánlana? Nekem most +4 wit -4 int, +4dex +4con -8str van.
-
Modaa #84074 WTB adena on Teon -
ErrOrHUN #84073 ma reggel amikor néztem jót röhögtem. szegénynek volt egy pár kényelmes hónapja, aztán újra szopóágra került :D grat -
#84072 Back on track:)
Nem mintha óriási szám lenne, de azért mégis csak jó dolog azt elpicsázni többször látványosan, aki magát verhetetlennek vallja mindenhol:) -
BaalKain #84071 Teonon és franzon eladó pénzecske pm! -
aalat #84070 Udv teonon! -
ErrOrHUN #84069 hát egy darabig nem fogsz pvpzni, hogy számítson a ping, és ott se nagyon számít. az orc melyikből jött, a DAból, vagy a HEből? :P -
Bali007 #84068 A kamaeleket nem szeretem, inkább indítottam egy orcot Teonon, Sayhán nagyon magas a pingem. -
ErrOrHUN #84067 indíts inkább soulhoundot, vagy melyik az imba kari. nem ismerem hogy teonon meg franzon mik a lehetőségek, azt tudom, hogy Sayhán minden adott. -
Bali007 #84066 Köszi szépen az infót, Teonra vagy Franzra érdemes inkább menni e szempontból?
Illetve ha elf vagy delf íjászt se érdemes indítani, akkor a DA rendben van? -
ErrOrHUN #84065 sztem gyorsan fejlődnél olyan 78-ig és cuccokat is kapnál, ha olyan serveren fejlődsz ahol vannak magyarok. viszont s grade már bajosabb és vélhetően nem is lesz rá pénzed 78-ig. úgyhogy ott valszeg pénzt kellene majd kiadnod olyan 500 millából meglenne a cuccod.
hawkeye-t ne erőltesd most sztem -
Bali007 #84064 Szerintetek ha egy új karit akarok kezdeni anélkül, hogy tápolni tudnám, illetve jó eséllyel partim se lenne, akkor érdemes egy tankot (DA), indítani, vagy nem éri meg vele vesződni és jó cuccok nélkül nagyon lassan megy? És ugyanezen az alapon mi a helyzet a Hawkeye-el? A segítséget előre is köszönöm! -
#84063 Hat eleg draga SS lesz :P